Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Vestea momentului la FCSB! De când va putea da Mihai Pintilii indicații

Mihai Stoichiță a dat vestea momentului pentru FCSB și a spus de când Mihai Pintilii va putea da indicații de pe banca tehnică.
24.08.2023 | 00:41
Vestea momentului la FCSB De cand va putea da Mihai Pintilii indicatii
De când va putea da Mihai Pintilii indicații. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Mihai Pintilii va putea începe să dea indicații imediat cum va

De când va putea da Mihai Pintilii indicații

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, a spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de când Mihai Pintilii va putea da indicații pe banca tehnică a FCSB-ului: În ianuarie va avea carnet de antrenor sau în februarie, când se termină modulul.

ADVERTISEMENT

Va primi acest carnet de antrenor, în baza căruia poți fii angajat la club și la Federație. La Federație nu ți se înregistrează contractul dacă nu ai carnetul de antrenor.

Pintilii va deveni antrenor secund cu acte în regulă. Promovat nu poate să fie, pentru că nu are licența Pro, aia o obține în doi ani. Dar nu va mai fi delegat al clubului, ci antrenor secund”.

ADVERTISEMENT

„Va fi ca Poenaru la Voluntari!”

„Va avea contract oficial de antrenor, cum e acum Poenaru antrenor secund la Voluntari și când nu mai poate Dună să dea indicații, vine și el și spune câte ceva către jucători.

Când te duci în Moldova să iei licența, moldovenii îți dau un carnet de antrenor, dar în România nu e valabil. Pentru că în Moldova faci 160 de ore, iar în România te obligă să faci 1064 de ore ori la facultate, ori la CNFPA”, a continuat Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

„Poți să faci concomitent licențe în altă țară, neavând carnetul de antrenor, iar tu faci o facultate în România. În timpul ăsta faci două licențe în Moldova. Când vii din Moldova sunt doar 160 de ore. E legea Statului Român, nu a Federației Române de Fotbal.

Deci din ianuarie-februarie, Mihai Pintilii va putea fi antrenor conform licenței pe care o deține. Nefiind antrenor principal Pintilii nu va putea să stea în picioare tot meciul, precum Charalambous”, a mai spus Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este cea mai importantă emisiune de sport din România și poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

VESTEA momentului la FCSB │ De cand va putea sa dea Mihai Pintilii indicatii de pe banca

ADVERTISEMENT