Sport

Veşti bune din Olanda despre Andrei Găluţ, solistul trupei din Colectiv

La două luni şi jumătate de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, primim veşti bune din Olanda, unde este internat solistul trupei...
15.01.2016 | 12:54
Vesti bune din Olanda despre Andrei Galut solistul trupei din Colectiv
ADVERTISEMENT

La două luni şi jumătate de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv, în urma căreia şi-au pierdut viaţa 63 de persoane, primim veşti bune din Olanda, unde este internat solistul trupei Goodbye to Gravity. Singurul supravieţuitor din trupa care susţinea un concert în seara cumplitului accident îşi revine, iar medicii îi dau speranţe că va mai putea cânta.

Singurul membru al trupei Goodbye to Gravity care a supravieţuit incendiului din clubul Colectiv, din noaptea de 30 octombrie, 2015, Andrei Găluţ (31 de ani) este internat în continuare în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda.

ADVERTISEMENT

Săptămâni întregi fostul câştigător de la Megastar a fost inconştient şi intubat de medicii olandezi, cu arsuri pe 45% din corp. În ultimele zile însă, Andrei a început să comunice de patul de spital.

Solistul şi-a schimbat fotografiile de profil pe contul său de Facebook, postând una cu iubita sa şi una cu membrii trupei Goodbye to Gravity Vlad Ţelea (chitară), Alex Pascu (bas), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe), toţi ucişi de incendiul din 30 octombrie.

ADVERTISEMENT

Deşi a trecut prin nenumărate operaţii şi s-a spus că nu va mai cânta niciodată, prietenii lui Andrei susţin contrariul. “Nu au fost afectate căile respiratorii foarte mult, ceea ce înseamnă că va putea cânta din nou, aşa cum o făcea înainte. Ceea ce nu ştim încă este dacă va avea puterea de a urca din nou pe scenă după tragedia de la Colectiv. Va mai dura până se va întoarce în ţară şi îşi va relua viaţa aşa cum era înainte. Important este că va trăi şi starea lui e stabilă. Acum se recuperează”, au declarat surse din apropierea solistului exclusiv pentru Click!

În seara de 30 octombrie, un incendiu a cuprins tavanul clubului Colectiv din Capitală, unde se desfăşura un concert al trupei Goodbye to Gravity. Cei aproape 400 de spectatori au fost prinşi ca într-o capcană în sală. Focul s-a întins foarte repede, mistuind izolaţia fonică a clubului, făcută dintr-un material netratat ignifug. 63 de persoane şi-au pierdut viaţa pe loc şi în săptămânile care au urmat tragediei, cu arsuri pe suprafeţe mari din corp şi intoxicaţi cu fum.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.click.ro