ADVERTISEMENT
News

Vești bune pentru turiștii care vor rata sejurul pe litoralul românesc din cauza COVID-19! Cum își vor putea recupera banii

Autor: Alexandru Năstase | 03.09.2020 | 13:55
Vești bune pentru turiștii care vor rata sejurul pe litoralul românesc din cauza COVID-19! Cum își vor putea recupera banii
Litoralul românesc va suferi schimbări drastice. Sursa foto - hepta.ro

Vești bune pentru turiștii care vor rata sejurul pe litoralul românesc din cauza COVID-19! Concret, conform unui nou tip de asigurare, aceștia își pot lua banii înapoi.

ADVERTISEMENT

Astfel, dacă turistul se îmbolnăveşte de Covid-19 în timpul călătoriei, va beneficia de protecţie medicală completă, potrivit asigurărilor introduse în pachetele de vacanţă de Litoralulromanesc.ro.

„Am constatat în acest an că unii români au renunţat să rezerve sejururi la mare de teamă că, în cazul nefericit al infectării cu COVID-19 al unui membru al familiei, vor fi nevoiţi să renunţe la vacanţe şi vor pierde banii.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu turiștii care vor rata sejurul pe litoralul românesc din cauza COVID-19!

Din acest motiv şi, în plus, pentru că nu ne dorim ca unii turişti să lase rezervarea vacanţei din vara următoare pe ultimul moment şi să piardă, astfel, reducerile Early Booking, (…)

(…) aducem în premieră pentru turismul intern o asigurare împotriva COVID-19, prin care persoanele care vor fi nevoite să renunţe la vacanţe din cauza pandemiei îşi vor putea primi înapoi avansurile achitate”, a declarat Ionuţ Nedea, directorul general al Litoralulromanesc.ro.

ADVERTISEMENT

De remarcat că dacă turistul este înştiinţat pe durata călătoriei că soţia/soţul sau o rudă de gradul întâi s‐a îmbolnăvit şi viaţa îi este pusă în pericol ca urmare a infectării cu COVID-19, asiguratorul îi va acorda sprijin pentru întoarcerea acasă.

Mai mult de atât, aceștia îi vor rambursa costurile aferente acestei călătorii. „Practic, în toate aceste situaţii, turistul îşi poate anula sejurul şi îşi poate recupera banii plătiţi ca avans.

ADVERTISEMENT

Valoarea asigurării este în funcţie de valoarea sejurului, dar nu depăşeşte câteva procente din costul total al sejurului.

În felul acesta, turistul poate beneficia de reduceri de până la 50% făcând rezervare Early Booking”, a adăugat Ionuţ Nedea.

ADVERTISEMENT

Există și o condiție – pentru a putea beneficia de asigurare, turistul trebuie să cumpere pachetul cu minimum 30 de zile înainte de a pleca în vacanţă.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!