Life

Vești excelente pentru clienții Hidroelectrica. Ce s-a decis legat de facturile la energie

Vești excelente pentru clienții Hidroelectrica, anunțate în urmă cu puțin timp. Ce s-a decis legat de facturile la energie electrică.
01.12.2023 | 16:51
Vesti excelente pentru clientii Hidroelectrica Ce sa decis legat de facturile la energie
Vești excelente pentru clienții Hidroelectrica. Anunțul făcut de companie. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Vești excelente pentru clienții Hidroelectrica. S-a decis un lucru îmbucurător referitor la facturile la energie electrică.

Vești excelente pentru clienții Hidroelectrica. Anunțul făcut de companie

Compania, care este cel mai mare producător de energie de la noi din țară, a transmis că a reușit să se pună la zi cu emiterea facturilor.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre cele din luna octombrie 2023, iar problemele surveniseră după unele ajustări făcute la soft, ca urmare a schimbărilor legislative.

Astfel, Hidroelectrica a anunțat clienții că facturile de energie vor fi transmise acum la zi. Facturile deja au început să fie distribuite clienților companiei de energie încă de pe 29 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Hidroelectrica are circa 600.000 de clienți în toată țara. De asemenea, pentru a-i ajuta pe clienți să își plătească facturile mai repede, Hidroelectrica a lansat și o aplicație, numită iHidro.

Fraude informatice sub numele Hidroelectrica. Ce a transmis compania

Hidroelectrica a transmis în mediul online că sunt mesaje frauduloase pe internet în numele companiei. Românilor le sunt promise oportunități mari de câștig dacă tranzacționează acțiune companiei.

ADVERTISEMENT

Astfel, Hidroelectrica îi roagă pe clienți să se informeze doar din sursele oficiale înainte de a face vreun pas riscant.

„ Fii prudent și nu deveni victima fraudelor informatice. Hidroelectrica atrage atenția asupra apariției în mediul online a unor mesaje ce promit oportunități exagerate de câștig din tranzacționarea acțiunilor societății pe diverse platforme.

ADVERTISEMENT

Pentru a evita situațiile de fraudă, vă recomandăm următoarele:

Înainte de a lua o decizie de investiții folosiți pentru informare doar surse oficiale, serioase și credibile: site-ul companiei, site-ul BVB, presa de specialitate etc.

În situația în care posibilele câștiguri promise par nejustificat de avantajoase, cel mai probabil aveți de-a face cu o tentativă de fraudă. Nu încărcați datele personale sau informațiile bancare pe platforme online care promit astfel de câștiguri., a transmis compania pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT