News

Vești excelente pentru români. Cine promite vouchere de 1.000 de lei pentru locuitorii care au împlinit 18 ani

Primărița Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat luni că pregătește un proiect datorită căruia fiecare cetățean major din sector ar putea primi 1.000 de lei.
10.10.2022 | 17:09
Vesti excelente pentru romani Cine promite vouchere de 1000 de lei pentru locuitorii care au implinit 18 ani
Vouchere pentru cetățenii din Sectorul 1, surpriza pregătită de Clotilde Armand pentru sezonul rece. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cea care administrează Sectorul 1 a precizat că în prim-plan este un tichet anticriză de 1.000 lei pentru energie. Aceste vouchere sunt nominale și vor fi date tuturor cetățenilor care au vârsta de minimum 18 ani.

Vouchere pentru iarnă în Sectorul 1

Totuși, pentru ca proiectul să intre în vigoare, este nevoie de votul adversarilor politici din Consiliul Local. ”Vă prezint astăzi, în premieră pentru administraţiile locale, măsurile noastre pentru cetăţenii sectorului afectaţi de actuala criză energetică.

ADVERTISEMENT

Oferim un sprijin financiar cetăţenilor din Sectorul 1 pentru a putea trece mai uşor de criza energetică. Încurajăm implementarea unor măsuri de eficienţă energetică în fiecare locuinţă din Sectorul 1.

Oferim 200 milioane de lei locuitorilor din Sectorul 1. E vorba de un sprijin financiar sub formă de tichet anticriză în valoare de 1.000 lei pentru fiecare locuitor.

ADVERTISEMENT

De acest ajutor nu vor beneficia decât cetăţenii care au domiciliul în Sectorul 1“, a declarat Clotilde Armand într-o conferinţă de presă.

Tichetele anticriză ajung acasă

Primărița a completat că fiecare cetăţean va primi tichetul acasă. În ceea ce privește sursa acestor fonduri, Clotilde Armand a precizat că banii provin din economiile făcute odată cu renegocierea contractului cu operatorul de salubritate.

ADVERTISEMENT

Ar fi vorba despre 100 milioane de lei din 2021 şi de 100 milioane de lei din 2022. Cea care conduce Sectorul 1 nu a uitat să îi ironizeze pe consilierii din PNL și PSD, care au acuzat-o că nu fac nimic cu banii obţinuți din renegocierea contractului de salubritate investigat de DNA.

În continuare, primărița a afirmat că fiecare cetăţean va simţi în propriile buzunare unde sunt economiile făcute. Clotilde Armand a subliniat că PNL și PSD au blocat în Consiliul local toate investiţiile propuse în peste 10 şedinţe de consiliu local.

ADVERTISEMENT

Astfel, ea a profitat de ocazue pentru a lansa un apel către toate formaţiunile politice, invitate să lase orgoliile şi calculele electorale, şi să voteze proiectul cu voucherele de 1.000 de lei în următoarea şedinţă de consiliu local.

ADVERTISEMENT