Sport

Vești teribile pentru Thomas Tuchel. Lukaku și Werner s-au accidentat în Chelsea – Malmo. Imagini horror cu piciorul belgianului. Video

Chelsea nu se poate bucura pe deplin de succesul cu Malmo. Campioana Europei i-a demolat pe suedezi, dar i-a pierdut pe Romelu Lukaku și Timo Werner. Accidentarea belgianului a fost una horror.
20.10.2021 | 23:50
Vesti teribile pentru Thomas Tuchel Lukaku si Werner sau accidentat in Chelsea  Malmo Imagini horror cu piciorul belgianului Video
Vești teribile pentru Thomas Tuchel. Lukaku și Werner s-au accidentat în Chelsea - Malmo. Imagini horror cu piciorul belgianului. Video
ADVERTISEMENT

Chelsea nu a părut niciun moment că are probleme să treacă la scor de Malmo. Tabela de pe Stamford Bridge arăta 1-0 încă din minutul 9, atunci când Christensen a deschis scorul.

În 21 de minute, Thomas Tuchel a pierdut însă doi dintre cei mai importanți jucători.

Înainte ca Jorginho să facă 2-0, din penalty, în minutul 23, Romelu Lukaku, fotbalistul care a obținut lovitura de pedapsă, s-a accidentat grav.

ADVERTISEMENT

Romelu Lukaku și Timo Werner, accidentați în meciul cu Malmo

Nielesen i-a prins piciorul belgianului în tentativa de a juca mingea, dar a ratat intervenția. Arbitrul Letexier nu a ezitat să acorde penalty pentru albaștri și să îl avertizeze pe stoperul gazdelor.

Puternicul vârf belgian a încercat să continue meciul, forțând câteva alergări, dar partida s-a terminat rapid pentru el. Tuchel n-a avut încotro și l-a înlocuit pe Lukaku cu Kai Havertz.

ADVERTISEMENT

Tot răul spre bine. Atacantul german a marcat pentru 3-0 în minutul 48, din pasa lui Callum Hudson-Odoi.

Alt neamț, Timo Werner, nu a fost la fel de norocos. Purtătorul tricoului cu numărul 11 de la Chelsea s-a dus la vestiare înainte de pauză.

ADVERTISEMENT

Werner a fost schimbat chiar cu cel care urma să dea assist la golul lui Havertz. Fostul atacant de la RB Leipzig este suspect de ruptură a bicepsului femural.

Deși a pierdut doi dintre oamenii importanți de atac, Chelsea a continuat să marcheze în poart suedezilor. Campioana Europei a mai primit un penalty și același Jorginho a făcut „dubla” în minutul 57.

ADVERTISEMENT

Chelsea s-a impus astfel cu 4-0 și e pe locul 2 în grupa H, la trei puncte în spatele liderului Juventus și la trei lungimi de ultima ocupanta a podiumului, Zenit.

Rămâne de văzut cât vor lipsi de pe gazon accidentații Lukaku și Werner.

Până la următorul meci din Liga Campionilor, returul cu Malmo, echipa lui Tuchel mai are de jucat în Premier League, cu Norwich și cu Newcastle, și în optimile Cupei Ligii, cu Southampton.

ADVERTISEMENT