Life

Viaţa blestemată a actriţei din celebra serie Emmanuelle. Abuzată şi traumatizată, Sylvia a avut parte de un sfârşit dramatic

Îți mai amintești de Sylvia Kristel din celebra serie Emmanuelle? Faimoasa actriță, abuzată și traumatizată, a avut parte de un sfârșit tragic.
29.10.2022 | 22:13
Viata blestemata a actritei din celebra serie Emmanuelle Abuzata si traumatizata Sylvia a avut parte de un sfarsit dramatic
Boala care a răpus-o pe Sylvia Kristel. Sursa foto: Youtube, Hindustan Times/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sylvia Kristel din celebra serie Emmanuelle făcea furori anii ’70 prin scenele sale erotice. Pelicula, difuzată după Revoluție și în țara noastră, i-a cucerit inclusiv pe români. Puțini știu cum a sfârșit faimoasa actriță.

Îți mai amintești de Sylvia Kristel din ”Emmanuelle”? Viața zbuciumată pe care a avut-o

Sylvia Kristel nu a avut o viață prea fericită, ci chiar depravată. Potrivit biografiei sale, ”Undressing Emmanuelle”, deși a fost educată la o mănăstire, a ajuns să joace în filme deocheate, iar în copilărie a fost marcată de faptul că și-a prins tatăl în pat, cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, bărbatul și-a abandonat familia, iar Sylvia s-a confruntat cu abuzul sexual. Un individ a violat-o la vârsta de doar 9 ani, care era turist la pensiunea părinților ei din Utrecht.

Toate întâmplările au afectat-o pe adolescenta Sylvia, care la doar 11 ani a început să fumeze. Mai târziu, după ce a cunoscut lumina reflectoarelor, s-a refugiat în alcool, droguri, inclusiv cocaină. Nu evita nici relațiile cu mai mulți bărbați.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, după ce a fost pusă să filmeze o scenă erotică în toaleta unui avion, a văzut cum mulți bărbați au început să o dorească, și evita să mai meargă la baie într-un astfel de loc.

”Îmi amintesc de un zbor de 12 ore cu escală în Anchorage, Alaska. Biata fată a fugit la baia terminalului pentru că abia a mai rezistat. Refuza să meargă la toaletele avioanelor”, a detaliat Herreros, un prieten al starului internațional, potrivit ziare.com

ADVERTISEMENT

Sylvia Kristel a murit de cancer în 2012

Odată cu trecerea anilor, Sylvia Kristel a aflat că are cancer. La 60 de ani, în anul 2012, ea a încetat din viață.

”Nimeni nu mi-a atins inima. M-am împrumutat, m-am închiriat, dar nu m-am dăruit niciodată, cu-adevărat. Cred că am fost ca acei surferi care aşteaptă valul perfect. Câteodată sunt în vârful lui, câteodată sunt zdrobiţi”, a scris ea în carte.

ADVERTISEMENT

Trădarea tatălui m-a făcut extrem de ambiţiosă. Voiam să fac ceva important, să-i demonstrez că pot. O să fiu faimoasă, îmi ziceam, îmi va trimite o scrisoare, mă va căuta. Nu, nu s-a întâmplat aşa, dar deja eram într-un tren din care nu mai puteam coborî.

Eram îmbrăcată, dar oamenii mă preferau goală. Nu luam cocaină toată ziua. Doar când mă trezeam şi când mă duceam la culcare. Şi între cele două momente. Aici, petrecerile sunt multe şi toate la fel. Trag cocaină pe nas, vin acasă, mă îmbrac în pijamaua Chanel, beau până cad. Vrei să continui cu acest hobby şi să vinzi casa sau vrei să te trezeşti la realitate? Şi m-am trezit”, povestestea Sylvia Kristel în autobiografia sa, ”Undressing Emmanuelle”.

Dincolo de aventuri, Sylvia Kristel a avut două căsnicii. Primul soț a fost Philippe Blot (1986-1991), iar al doilea Alan Turner (1982-1983). A dat naștere și unui copil, pe nume Arthur Kristel.

ADVERTISEMENT