News

Viața de nabab a lui Paul Pogba! Casă cu 24 de camere, haine cu iniţiale din aur şi maşini de milioane

19.03.2020 | 12:52
Viata de nabab a lui Paul Pogba Casa cu 24 de camere haine cu initiale din aur si masini de milioane
ADVERTISEMENT

Paul Pogba este starul din lotul lui Manchester United care sezonul acesta reprezintă marea absență pentru antrenorul norvegian Ole Gunnar Solskjaer. Explicația oficială este că francezul este accidentat, dar gurile rele susțin că se află în relații glaciale cu absolut toată lumea pe Old Trafford: conducere, staff tehnic, suporteri.

A fost cel mai scump transfer din lume în 2016

Pogba a fost în 2016 cel mai scump transfer din lume, Manchester United acceptând atunci să plătească suma de 105 milioane euro pentru a-l readuce pe Old Trafford, de unde plecase ca un nimeni în urmă cu câțiva ani și torinezii l-au achiziționat foarte lejer.

ADVERTISEMENT

La United campionul mondial câștigă 320.000 de euro pe săptămână, 1,28 milioane pe lună, 15,3 milioane anual până în 2021, iar sezonul acesta banii i-au mers practic fără a fi depus vreun efort pe gazon.

Are o casă imensă la Paris, cu 24 de camere

În viața personală jucătorul care reprezintă o țintă la vară pentru Real Madrid și Juventus, trăiește ca marile vedete, permițându-și orice capriciu. La Manchester stă într-o superbă vilă în valoare de 3,5 milioane euro, dar nu este singura locuință de care benericiază.

ADVERTISEMENT

Are o casă imensă la Paris, cu 24 de camere și mai are o proprietate la Los Angeles, acolo unde francezului îi place să poposească în fiecare vară cel puțin o săptămână. Pogba este omul căruia îi place să aibă mulți prieteni în preajmă, motiv pentru care frecvent locuințele sale sunt destul de populate de invitați.

Mașini de 2 milioane de euro în garajul personal

Garajul fotbalistului este un alt punct de rezistență pentru imaginea sa de star. Per total, valoarea mașinilor aflate în garajul jucătorului lui United se ridică la suma de 2 milioane euro. Regăsim un Rolls Royce în valoare de 320.000 de euro, un Lamborghini de 300.000 de euro, un Ferrari de 290.000, la care se adaugă un Bentley, mașina cea mai uzitată, un Audi, un Maserati și un Mercedes.

ADVERTISEMENT

Paul Pogba are în proprietate și un avion personalizat, cu care efectuează diferite turnee de popularitate, ultimul fiind vara trecută în Australia, Singapore și China. Cu nu mai puțin de 37 de milioane de urmăritori pe contul de Twitter Pogba este unul dintre cei mai urmăriți jucători pe rețelele de socializare.

Și-a personalizat fiecare ținută cu inițiale din aur

Un alt capitol la care francezul a dovedit stil și clasă indiscutabilă este moda. Nu se îmbracă decât de la marile case și firme: Givenchy, Balmain, Off-White, Amiri, Dolce & Gabbana, Christian Louboutin and Maison Margiela. Însă cel mai mult îi place să poarte hainele de la Gucci.

ADVERTISEMENT

La majoritatea ținutelor sale francezul a adăugat inițialele sale, personalizând fiecare piesă de îmbrăcăminte. Treptat, aceste inițiale, din aur au personalizat și ceasul de mână, cerceii din urechi, avionul personal și foarte multe alte accesorii.

Raiola vrea să îl ducă la Juventus, Pogba preferă Real Madrid pentru Zidane

Jucătorul are o foarte strânsă relație de colaborare și de amiciție cu agentul său, Mino Raiola, alături de care a și petrecut nuo dată vacanța. Raiola a obținut sume incredibile ca și comision din contractul lui Pogba cu Manchester United și e gata ca în vară să îl ia de pe Old Trafford.

Aflat în excelente relații cu Juventus, unde Pogba ar fi doar o revenire, nu un transfer, Mino Raiola ar fi încântat ca francezul să aleagă gruparea torineză, însă știe că dacă Zinedine Zidane va continua pe banca lui Real Madrid jucătorul și-ar dori enorm să lucreze sub comanda compatriotului său.

ADVERTISEMENT
Tags: