Life

Viața grea pe care o duce Dana Marijuana după ce s-a mutat în container. Nu mai are lumină și căldură: „Ne culcăm mai devreme și asta e”

Dana Marijuana duce un trai greu de când s-a mutat într-un container din Vama Veche cu fiica sa, dar nu vrea să se întoarcă în București.
06.09.2023 | 09:16
Viata grea pe care o duce Dana Marijuana dupa ce sa mutat in container Nu mai are lumina si caldura Ne culcam mai devreme si asta e
Cum trăiește Dana Marijuana de când s-a mutat în container. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Coteanu, cunoscută în România drept Dana Marijuana, a renunțat în luna iulie la tot ce avea în București și s-a mutat în container în Vama Veche împreună cu fiica sa. Artista a decis că nu revine în Capitală, deși a rămas fără căldură și lumină.

Cât de greu se descurcă Dana Marijuana de când s-a mutat în container

Pentru că nu mai făcea față cheltuielilor din București, Dana Marijuana a renunțat la tot ce avea. A închis afacerea, și-a cumpărat containere cu banii rămași de la părinții ei și s-a mutat împreună cu fiica sa cea mică, Iris, în Vama Veche.

ADVERTISEMENT

Și dacă pe timpul verii panourile fotovoltaice i-au fost de mare folos, acum că temperaturile au scăzut, artista și fetița sa, în vârstă de doar 7 ani, au rămas fără lumină și căldură. Dar nici în aceste condiții, vedeta nu este dispusă să se întoarcă în București.

Are de gând să cumpere un încălzitor cu butelie și a înscris-o pe cea mică la școală. Până când va rezolva problema curentului electric, Dana Marijuana se descurcă cu lanternele de la telefoane și doarme mai devreme.

ADVERTISEMENT

„De ieri bate un vânt urât și tare la mare plus că este înnorat, dar nouă ne place. Nu vreau să mai revin la București, nu a fost doar o nebunie de moment ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două luni. Acum am înscris-o deja pe cea mică la școală, aici și totul o să fie bine.

Trebuie să cumpărăm în perioada următoare un încălzitor de butelie, nu avem nici lumină, am chemat pe cineva să ne rezolve problema asta în perioada următoare mai ales că fata începe și școala. Acum avem un neon pe tavan care se încarcă de la soare dar cum căldură nu mai este, deci nici ăla nu se mai încarcă.

ADVERTISEMENT

Plus că nu disperăm dacă nu avem lumină pentru că avem și telefoanele mobile unde avem lanternă și le aprindem să lumineze. Și ne-am făcut un program seara, ne culcăm mai devreme și asta este”, a declarat Dana Marijuana pentru click.ro. 

Vrea să se căsătorească cu noul iubit

Dana Marijuana a dezvăluit că și răutatea oamenilor din București a impulsionat-o să plece, dar se întoarce destul de des aici unde o vizitează pe fiica sa cea mare, care stă cu tatăl, dar și pe noul său iubit, cu care are în plan să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

„Nunta va urma, da. Mă gândesc să o facem la mare, aici mi-ar plăcea. Vom face o petrecere cu prietenii, va fi ceva simplu, nu vrem să fim extravaganți. Voiam să facem anul acesta, dar abia ne-am mutat aici. Cel târziu la anul o vom face, nu am programat încă nimic”, a declarat Dana Marijuana, în exclusivitate pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT