Life

Vica Blochina a cedat la Survivor România. Disperare printre Faimoși, medicul a intervenit de urgență. Update

Probleme mari în echipa Faimoșilor în ediția de marți, 24 ianuarie de la Survivor România. Vica Blochina a cedat chiar după ce lupta pentru imunitate s-a terminat.
24.01.2023 | 22:50
Vica Blochina a cedat la Survivor Romania Disperare printre Faimosi medicul a intervenit de urgenta Update
Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023
ADVERTISEMENT
24-01-2023
20:52

Vica Blochina a revenit alături de Faimoși

 

Vica Blochina a revenit alături de colegii săi la consiliul de nominalizare. Faimoasa a spus că încă nu se simte foarte bine și de asemena, a dezvăluit și ce a simțit în momentul în care s-a prăbușit la pământ.

În același timp, ea a mai povestit și că sunt momente în care își dorește să se întoarcă acasă. 

”Nu mă simt încă foarte bine. Mă doare capul foarte tare. Nu știu ce s-a întâmplat pentru că nu îmi amintesc foarte bine. Nu aveam putere nici în mâini și nici în picioare.

Vreau să spun că experiența Survivor România este pentru mine una extrem de grea. În momentele astea îmi doresc să merg acasă.

Este foarte greu aici, dar sper să pot intra la joc și să mă fac bine și să fiu puternică așa cum știu”, a spus Vica Blochina, care le-a mulțumit colegilor săi pentru susținere, dar și pentru că au intervenit rapid. 

Ediția de marți, 24 ianuarie de la Survivor România, este una extrem de tumultoasă. Ultima probă este una extrem de dificilă, iar fiecare concurent în parte a întâmpinat dificultăți.

Vica Blochina a cedat la Survivor România 2023

Din păcate pentru Faimoși, ghinioanele se țin în lanț. După ce Sebastian Dobrincu s-a retras din competiție din cauza unei accidentări grave, în urmă cu doar câteva ediții, acum, Vica Blochina a început să se simtă rău.

ADVERTISEMENT

”Venim cu stare de spirit super, pentru că am și mâncat. Suntem plini de forțe, am dormit foarte bine și cu siguranță astăzi o să câștigăm”, spunea Vica Blochina înainte de a intra pe traseu, fiind extrem de încrezătoare.

Mai departe însă, cel mai probabil stresul probelor de pe traseu, oboseala, dar și alți factori, și-a spus cuvântul în cazul ei.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina a reușit să aducă un punct echipei sale și a învins-o pe Codruța Began, iar mai apoi, în cea de a doua tură de traseu a pierdut.

După ce jocul pentru imunitate s-a terminat, iar Faimoșii au câștigat cu un scor de 10-6 însă, vedetei i s-a făcut rău.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina a ajuns pe mâna medicilor

Colegii săi au ridicat-o, iar aceasta a început să plângă. Atât Faimoșii cât și Războinicii au intrat în panică în momentul în care au văzut-o în această stare pe Vica Blochina.

Mai apoi, aceasta a ajuns pe mâinile medicilor, Daniel Pavel urmând să vină cu noi detalii.

”Vica a acuzat o stare de epuizare. Este în cortul medicului. Vă vom informa că amănunte”, a anunțat Daniel Pavel, în legătură cu starea de sănătate a Faimoasei.

ADVERTISEMENT

Amintim că în ediția de luni, 23 ianuarie și Carmen Grebenișan s-a simțit rău. Faimoasa a început să tremure și a avut nevoie de ajutorul medicilor, însă a reușit să își revină. 

Ulterior, buna ei prietenă, Alina Ceușan, a dezvăluit că nu este prima pară când aceasta se confruntă cu astfel de stări.

De asemenea, ea a mai povestit că știe foarte bine ce a simțit Carmen Grebenișan în acele momente, cel mai probabil fiind vorba despre epuizare.

ADVERTISEMENT