Life

Vica Blochina, adevărul despre relația lui Victor Pițurcă cu fiul său, Edan: ”Ne-am gândit la binele copilului”

Vica Blochina este mama fericită a unui băiat în vârstă de 14 ani. Blondina este tare mândră de fiul ei și al lui fostului jucător de fotbal, Victor Pițurcă.
02.08.2021 | 22:58
Vica Blochina adevarul despre relatia lui Victor Piturca cu fiul sau Edan Neam gandit la binele copilului
Vica Blochina, adevărul despre relația lui Victor Pițurcă cu fiul său, Edan: ”Ne-am gândit la binele copilului”. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Ferma a trecut peste neînțelegerile din trecut și are o relație amiabilă cu fostul partener de viață, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste în timp ce sportivul era însurat.

De atunci și până în prezent lucrurile s-au schimbat enorm, Vica Blochina dezvăluind care este legătura pe care o are băiatul ei cu tatăl său, Victor Pițurcă, care l-a recunoscut destul de târziu.

ADVERTISEMENT

Vedeta susține că Edan are numai cuvinte de laudă la adresa cunoscutului antrenor de fotbal, pe care îl admiră foarte mult. Băiatul de 14 ani îl idolatrizează pe tatăl său.

Care este relația lui Victor Pițurcă cu fiul său, Edan. Vica Blochina a dat cărțile pe față

„«Eu îmi doresc să fiu ca tata», copilul mi-a dat-o așa și m-a pus pe gânduri. El este idolul lui. I-am zis «Cum așa?», mi-a zis «Tati e foarte disciplinat».

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că, prin toată nebunia prin care am trecut, am fost destul de maturi amândoi și ne-am gândit la binele copilului.

lucrurile s-au așezat în așa fel încât copilul este foarte fericit”, a declarat Vica Blochina în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Blondina a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, perioadă în care a venit pe lume și fiul lor, Edan. Vedeta mărturisea la un moment dat că sportivul este „iubirea vieții sale” și ar fi acceptat să se mărite cu el dacă divorța.

Jucătorul de fotbal este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria, alături de care are doi copii: Alex și Claudia. Fostul selecționer și Vica Blochina au reușit să rămână prieteni în cele din urmă, vedeta precizând că regretă că i-a fost amantă.

ADVERTISEMENT

„Eu nu sunt în nicio relație cu el. Totul s-a întâmplat doar pentru copil. (…) Ce s-a întâmplat cândva, așa a fost să fie.

Acum sunt matură, dacă ar fi să refac lucrurile, nu aș mai avea o relație cu un bărbat însurat. Cred că în continuare plătesc pentru asta.

De aia în continuare sunt și singură, cred. Probabil am făcut, fără să vreau, rău cuiva”, a mai spus blondina, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT