Life

Vica Blochina dă de pământ cu Bianca Patrichi după eliminarea de la Survivor 2023: “Caracter mai mizer nu am mai întâlnit”

Vica Blochina dă de pământ cu Bianca Patrichi. Ce a putut să spună după eliminarea ei de la Survivor 2023. A făcut acuzații dure.
26.04.2023 | 21:33
Vica Blochina da de pamant cu Bianca Patrichi dupa eliminarea de la Survivor 2023 Caracter mai mizer nu am mai intalnit
Vica Blochina dă de pământ cu Bianca Patrichi după eliminarea de la Survivor 2023. Foto Colaj Fanatik / Pro TV
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a răbufnit după ce Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor  2023. Aceasta a dat de pământ cu fosta ei colegă de la Faimoși.

Vica Blochina dă de pământ cu Bianca Patrichi după eliminarea de la Survivor 2023

Vica Blochina a avut de spus cuvinte grele la adresa Biancăi Patrichi după ce a fost eliminată de la Survivor. Aceasta chiar a acuzat că ea nici măcar nu trebuia să facă parte din tribul vedetelor, ci din cel al Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor a spus că acum Bianca și-a arătat adevăratul caracter și că a ajuns printr-o minune să facă parte din tabăra Faimoșilor.

Vica Blochina chiar a spus o afirmație extrem de dură la adresa Biancăi Patrichi, cea mai nouă eliminată de la Survivor. „A plecat Maria Magdaleana (Războinica, nu Faimoasa). A fost la casting pentru Războinici și a făcut probe cu ei. Pe onorariu de Războinic.

ADVERTISEMENT

Însă a ajuns printr-o minune la Faimoși. De la Insula Iubirii la Insula Survivor. Bine că a reușit performanța de a-și arăta caracterul adevărat. 

Ce a postat Vica despre Bianca
Ce a postat Vica despre Bianca. Foto: Instagram

La început știam doar eu. Acum s-a convins o țară întreagă. Te felicit pentru asta. Din toate proiectele la care am luat eu parte, Ferma, Asia Express, eu caracter mai mizer nu am întâlnit”, a scris vedeta pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Dar Vica Blochina nu s-a oprit aici și chiar a postat o imagine editată cu chipul Biancăi Patrichi peste cel al Mariei Magdalena.

Postare Vica pe Instagram. Foto: Instagram
Postare Vica pe Instagram. Foto: Instagram

Vica Blochina și Bianca Patrichi au avut multe conflicte la Survivor

Vica Blochina și Bianca Patrichi au avut mai multe certuri la Survivor. Cele două și-au adus acuzații grele, iar Bianca Patrichi spunea despre fosta iubită a lui Victor Pițurcă lucruri dure.

ADVERTISEMENT

Bianca Patrichi spunea că a muncit pentru fiecare ban pe care l-a obținut, spre deosebire de Vica Blochina. Aceasta spunea că Vica Blochina nu a muncit niciodată în viața ei.

„Eu, spre deosebire de dânsa, am muncit de când mă știu. Pentru fiecare leuț pe care l-am câștigat mi-am rupt câte o gleznă sau câte un deget de la picior pe poante și așa mai departe.

Eu nu știu altceva decât muncă și nu poate să vină cineva care nu a muncit în viața lui să îmi demonteze mie toată cariera, toată viată, tot viitorul, trecut și prezentul”, spunea Bianca la Survivor.

ADVERTISEMENT
Tags: