Sport

Victor Angelescu a anunțat ce teamă are pe final de sezon. „Ar fi un eșec pentru Rapid”. Ce spune de contractul lui Bergodi

Victor Angelescu a dezvăluit că obiectivul Rapidului pentru acest final de sezon este calificarea în cupele europene, iar orice alt rezultat ar fi un eşec.
30.03.2024 | 12:52
Victor Angelescu a anuntat ce teama are pe final de sezon Ar fi un esec pentru Rapid Ce spune de contractul lui Bergodi
Victor Angelescu a anunțat ce teamă are pe final de sezon. „Ar fi un eșec pentru Rapid”. Ce spune de contractul lui Bergodi. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a început play-off-ul cu stângul după ce a pierdut cu 1-2 meciul împotriva Farului Constanţa. Giuleştenii sunt la şapte puncte de liderul FCSB, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Victor Angelescu a anunțat ce teamă are pe final de sezon. „Ar fi un eșec pentru Rapid”

Victor Angelescu a dezvăluit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST că obiectivul giuleştenilor este calificarea în cupele europene, orice alt rezultat fiind un eşec pentru clubul giuleştean:

ADVERTISEMENT

“Locul 4 ar fi un eşec pentru Rapid. Obiectivul nostru este 1-3 şi cupele europene. Orice nu este în acest obiectiv, este un eşec. Nu avem cum să nu ne asumăm. Trebuie să ne batem la titlu.

Ar fi un eşec pentru tot clubul Rapid. Este clar că e un eşec, dacă nu intrăm în cupele europene. Ok, dacă locul patru duce la baraj şi reuşeşti să ajungi în cupele europene, este ok. 

ADVERTISEMENT

“Domnul Bergodi mai are un an de contract. Nu vreau să mă gândesc la asta pentru că noi suntem în obiectiv”

Repet, obiectivul este să ajungem în cupele europene. Modalitatea nu este importantă. Dacă nu se întâmplă, este un eşec. Nu vreau să mă gândesc la nivelul băncii tehnice.

Domnul Bergodi mai are un an de contract. Nu vreau să mă gândesc la asta pentru că noi suntem în obiectiv. Nu spun că ar pleca Bergodi, dar ar fi un eşec pentru noi toţi. 

ADVERTISEMENT

Acum, trebuie să ne uităm după FCSB, că suntem la 7 puncte şi să ne batem cât putem pentru titlu. Nu reuşim să obţinem titlul, trebuie să fim în cupele europene. 

“Eu cred că avem şanse şi la titlu”

Nu se întâmplă asta, este un eşec. Nu vreau să mă gândesc la asta, sincer. Am fost tot timpul sus. Cred că avem şi echipă, antrenor, lot ca să fim în cupele europene şi sunt încrezător că vom avea măcar acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Eu cred că avem şanse şi la titlu. Mai sunt multe meciuri, multe puncte în joc”, a spus Victor Angelescu la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST

Victor Angelescu a anunțat ce teamă are pe final de sezon. „Ar fi un eșec pentru Rapid”. Ce spune de contractul lui Bergodi

ADVERTISEMENT