Sport

Victor Angelescu a anunțat noul antrenor principal: „Are și licență”. Vine Șumudică din vară?

Victor Angelescu, acționarul minoritar al Rapidului, a oferit detalii de ultimă oră despre plecarea lui Cristiano Bergodi. Va fi Marius Șumudică viitorul antrenor din Giulești?
16.04.2024 | 16:04
Victor Angelescu a anuntat noul antrenor principal Are si licenta Vine Sumudica din vara
Victor Angelescu a dezvăluit că Bogdan Lobonț va fi antrenorul Rapidului în locul lui Cristiano Bergodi până la finalul sezonului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a explicat motivele pentru care Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid. Acționarul giuleștenilor a vorbit despre posibilitatea ca Marius Șumudică să preia echipă. Cine va sta pe bancă până la finalul sezonului.

Victor Angelescu a dezvăluit cum s-a despărțit Rapid de Bergodi: „Am avut o ședință civilizată”

Victor Angelescu a oferit prima reacție oficială din partea Rapidului după ce a fost anunțat oficial că Bergodi nu mai este antrenorul echipei în urma unui nou eșec cu Sepsi:

ADVERTISEMENT

„Am avut o ședință civilizată. Am vorbit, ne-am strâns mâna. Îi urăm succes și mergem mai departe. Nu pot să înțeleg rezultatele din ultima perioadă. Cristiano ne-a spus părerea lui, dar nu cred că poate cineva să înțeleagă ce s-a întâmplat”.

Bogdan Lobonț, fostul fotbalist al Rapidului și antrenor cu portarii, va prelua frâiele până la finalul acestui sezon: „Deocamdată rămân Lobonț și Iencsi. Principala responsabilitate va fi la Bogdan, el a mai fost antrenor principal, are și licență. Vor rămâne cel puțin până la finalul sezonului. Apoi vom vedea ce antrenor vom alege”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a vorbit despre posibilitatea ca Marius Șumudică să devină antrenorul Rapidului: „E în fruntea listei”

Suporterii doresc ca Marius Șumudică să se întoarcă la Rapid, iar Victor Angelescu a recunoscut că este una dintre variante: „Vrem să punem un antrenor care poate să ne conducă spre titlu. Marius Șumudică poate fi o soluție pentru Rapid, asta e clar, având în vedere rezultatele pe care le-a avut.

E în fruntea listei. În momentul de față luăm toate posibilitățile în calcul, inclusiv să aducem un antrenor străin”, a mai spus Victor Angelescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Suporterii Rapidului îl vor pe Marius Șumudică: „Știu că îl vor”

Gigi Corsicanu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că fanii susțin numirea lui Marius Șumudică, iar această variantă ar fi agreată de conducere: „Știi foarte bine relația mea cu Șumi. Eu îl știu, vorbesc cu el zilnic, îmi e prieten foarte bun. Șumi asta își dorește. E viața lui. A spus că el doarme la stadion dacă i se îndeplinește visul. ‘Dacă aș primi ofertă de la Real Madrid și de la Rapid, eu aș alege Rapidul. Pe mine nu mă interesează altceva’.

Galeria nu poate să aibă un punct de vedere din poziția în care ne aflăm noi. Aici o să decidă conducătorii. Eu cred că e favoritul galeriei și al întregului sau al tuturor rapidiștilor. Mai ales acum în momentul ăsta. Chiar dacă pe unii i-a mai supărat, a mai făcut niște greșeli, la nervi și i-a mai supărat pe rapidiști.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Poate să facă șocul la echipă?) Categoric da. Și sper că a învățat din greșelile pe care le-a făcut și o să fie mult mai echilibrat. (n.r. – Conducerea îl vrea pe Șumudică?) Eu știu că da. Din culise știu că îl vor”, a spus fostul lider al galeriei Rapidului.

ADVERTISEMENT