Sport

Victor Angelescu îl pune la punct pe Marius Șumudică: „Mi se pare dubios!”

Victor Angelescu îl pune la punct pe Marius Șumudică, spunând că i se pare dubios că își dorește să antreneze cu ardoare Rapidul.
10.07.2023 | 20:57
Victor Angelescu il pune la punct pe Marius Sumudica Mi se pare dubios
Victor Angelescu îl pune la punct pe Marius Șumudică. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a explicat motivul pentru care Marius Șumudică nu poate să fie antrenorul Rapidului, amintind de momentele în care antrenorul a jignit clubul și conducerea de-a lungul timpului.

Victor Angelescu îl pune la punct pe Marius Șumudică

Victor Angelescu îl pune la punct pe Marius Șumudică după ce acesta s-a supărat că nu a fost ales să fie noul antrenor al Rapidului, ci Cristiano Bergodi, așa cum a dezvăluit în exclusivitate FANATIK.

ADVERTISEMENT

În primul rând, mi se pare puțin greu să ne gândim că-l punem pe Șumudică pentru că în ultimii ani a criticat non-stop ceea ce se întâmplă la Rapid.

Atâta timp cât nu ești de acord cu patronatul, cu centenarul, 101 dalmațieni, cu ceea ce face clubul, cu oamenii din club și ai anumite reacții, atunci mi se pare incredibil să spui că poți să fii numit antrenor.

ADVERTISEMENT

Tu vii, arunci cu pietre non-stop, anunți că vrei să fii antrenor și că ești rapidist… Mi se pare incredibil, totuși. Probabil că Daniel Niculae a avut o discuție cu el, nu vreau să intervin.

Faci anumite declarații, că nu vei lucra cu anumite persoane, că ăsta nu e Rapid, după care să te aștepți să fi pus, mi se pare destul de greu de gândit”, a mai spus Victor Angelescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare dubios să vrei să vii, dar tu să critici constant!”

„Apreciez suporterii, dar nu recunoști clubul, arunci cu pietre în club, faci declarații care nu au un fond, că ăsta nu e Rapid, că nu se întâmplă nimic bine la club, iar după te aștepți să fii pus în pole-position ca antrenor… mi se pare incredibil. Sunt comentariile dânsului.

În momentul în care nu ești mulțumit, iar când apare oportunitatea începi să vrei să vii, mi se pare dubios. Eu am vorbit din punct de vedere declarativ, ca antrenor nu îi pun cu semnul de întrebare performanțele și CV-ul”, a continuat Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că azi poți fii rapidist și mâine nu poți fii. Sunt convins că își dorește să antreneze Rapidul. Repet, cât timp arunci cu pietre în club de la Liga 4 și spui că lucrurile nu se fac corect la echipă, mi se pare greu de înțeles de ce vrei brusc să fii parte din club.

Nu, nu mă tem de reacția suporterilor. Am vorbit și cu șefii galeriei, suporterii țin cu echipa, nu cu un antrenor anume. Ei vor veni la meciuri să susțină echipa, iar noi ne dorim performanțe”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT