Sport

Victor Angelescu, replică pentru Bocciu după acuzele din Fanatik: „Nu punem ce antrenor vrea galeria!”

Victor Angelescu nu ține cont de presiunile galeriei Rapidului și a transmis un mesaj clar pentru suporterii giuleșteni.
09.07.2023 | 19:14
Victor Angelescu replica pentru Bocciu dupa acuzele din Fanatik Nu punem ce antrenor vrea galeria
Rapid, cu Bergodi antrenor, retrograda în Liga 2 în 2015. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Victor Angelescu a luat atitudine după declarațiile lui Liviu Ungurean și Gigi Corsicanu, șefii galeriei Rapidului. Ce spune acționarul minoritar despre acuzele suporterilor.

Victor Angelescu îi pune pe suporterii Rapidului în fața faptului împlinit: „Facem ce credem că e mai bine pentru club”

Victor Angelescu spune că toate deciziile care s-au luat au fost în interesul Rapidului: „Este decizia lor cum să reacționeze. Decizia noastră e deja luată. Facem ce credem că e mai bine pentru club.

ADVERTISEMENT

Negociem în acest moment și vom anunța când va fi finalizată negocierea. Vrem să avem cât mai repede un antrenor. Vrem ca luni să-l putem anunța”, a declarat omul de afaceri despre numirea lui Cristiano Bergodi.

Și acționarul Rapidului a continuat în aceeași direcție: „Noi suntem aici să încercăm să facem să fie cât mai bine pentru acest club. Nu am ales nici până acum ce a dorit galeria”.

ADVERTISEMENT

Victor Angelescu le readuce aminte suporterilor că nici pe Mutu nu l-au dorit la Rapid: „A fost la fel”

Victor Angelescu nu uită că ultrașii au protestat și în momentul în care Adrian Mutu a fost adus la Rapid: „Și când l-am pus pe Mutu a fost la fel, se doreau alți antrenori. Dar noi alegem ce credem că e mai bine pentru club”, a mai explicat partenerul lui Dan Șucu, la Orange Sport.

Liviu Ungurean a continuat „înțepăturile” la adresa lui Cristiano Bergodi și pe contul personal de Facebook: „Poate mulţi dintre voi aţi uitat anul 2015 cu italianul pe bancă! A făcut marea performanţă şi a dus Rapidul în Liga a 2-a”.

ADVERTISEMENT

Angelescu a caracterizat parcursul Rapidului cu Adi Mutu la cârmă și i-a trimis câteva „săgeți”: „Pot să vorbesc doar de sezonul trecut şi ce ne-am propus în mare parte am realizat. Aş zice că este pe plus, dar poate ne-am fi dorit să câştigăm Cupa, eventual să prindem un loc de cupele europene. În mare, eram mulţumiţi cu Adi, dar acum trebuie să începem alt drum”.

Suporterii nu sunt de acord cu politica lui Șucu și Angelescu: „Rapidul e jucăria lor!”

Într-o intervenție pentru FANATIK, Liviu Ungurean i-a pus la punct pe Dan Șucu și Victor Angelescu: „Nu vreau să mai zic nimic. Întrebați conducerea! Rapid e jucăria lor! Noi vom merge la meci să susținem echipa”.

ADVERTISEMENT

Liderul suporterilor rapidiști consideră că anul Centenarului este în mare pericol: „Nu ştiu cum să încep. Am luat şi eu la cunoştinţă această informaţie. Mi-aş fi dorit să nu fie adevărată, pentru că nu este normal, după toată pregătirea şi atunci când ne aşteptăm să înceapă campionatul, echipa Rapid să rămână fără antrenor.

Mi se pare ceva de domeniul fantasticului. Nu este normal ca un club ca Rapid care a anunţat că anul ăsta ne vom bate la locurile 1-3 şi la Cupă, să rămână fără antrenor. E o problemă foarte gravă la conducere dacă se întâmplă ca Rapid să rămână fără antrenor şi fără antrenorul care şi-a implementat propriile reguli şi au făcut promisiuni publice.

Nu îl regretăm pe Adrian Mutu ca antrenor, regretăm situaţia, pentru că e o situaţie în care Adrian Mutu şi-a implementat propria filosofie şi noi aşteptăm să înceapă campionatul, pentru că s-au făcut nişte transferuri. Acum cine va răspunde, din conducere, de acest an, pentru că anul este compromis, din punctul meu de vedere. O să fie iar veşnicele povestiri pe care le povestesc cu toţii când eşuează”.

  • 8 ani au trecut de când Cristiano Bergodi a antrenat ultima oară în Giulești
ADVERTISEMENT