Sport

Victor Angelescu se felicită că a scăpat de Andrei Nicolescu: ”Nu mai aveam încredere”

Victor Angelescu, finanțator al Rapidului, recunoaște că a făcut decizia bună atunci când a decis să se despartă de Andrei Nicolescu în aprilie 2021.
24.11.2023 | 16:33
Victor Angelescu se felicita ca a scapat de Andrei Nicolescu Nu mai aveam incredere
Victor Angelescu se felicită că a scăpat de Andrei Nicolescu: ”Nu mai aveam încredere”
ADVERTISEMENT

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii Suflet de rapidist, moderată de Robert Niță. De altfel, fostul fotbalist a fost cel care a ridicat problema, într-un dialog cu Angelescu. ”Așa la general, partenerul tău sau cine lucrau în club, domnul Nicolescu ajunge la Dinamo, dar până să ajungă la Dinamo are câteva apariții în care te înțeapă, încearcă să te ciupească”, a întrebat Niță.

Victor Angelescu se felicită că a scăpat de Andrei Nicolescu

”De ce face acest lucru îmi e greu mie să spun, ar trebui să comenteze el. A făcut parte din proiect, nu poate nimeni să spună că nu sau că nu a pus umărul la anumite lucruri care s-au întâmplat în trecut. Nici el nici Ovidiu, nu era antrenor, a fost în conducerea clubului. Sigur au și părțile bune.

ADVERTISEMENT

Legat de partea cu Andrei, cred că am luat deciziile cele mai bune. Nu cred că făcea niciun bine că el era în conducerea Rapidului, nu aveam încredere absolut deloc. Nu era partenerul meu, reprezenta pe cineva. Andrei era reprezentantul cuiva, ajunsese cumva să-și aloce meritele sau importanța, de parcă era unul din acționari.

N-a băgat niciodată bani, a reprezentat anumite persoane. Atâta timp cât reprezenta persoana respectivă…Nu aveam încredere, absolut deloc. Am avut, nu eu clubul, un proces cu Andrei, în momentul în care a plecat, a făcut anumite lucruri la Rapid, care n-au fost OK. Domnul Șucu m-a convins să opresc acest proiect.

ADVERTISEMENT

Conflictul era între Rapid și Andrei. Capitolul este închis pentru noi, dar nu are îmi pare rău să o spun, singurul merit pe care-l are e că a plecat, altfel nu promovam. Noi cu Andrei nu cred niciodată că promovam, în niciun caz nu ajungeam aici, nu-l atrăgeam pe domnul Șucu în acționariat. E una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat.

Eu sincer le doresc tot binele la Dinamo, ar face foarte mult bine fotbalului românesc, ar fi bine ca Dinamo să fie club în primele 6. Le doresc tot binele, e strict părerea mea. Nu am absolut personal cu nimeni de acolo, dar cred că am luat cele mai bune decizii”, a explicat oficialul celor de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Andrei Nicolescu, out de la Rapid după un conflict cu Niculae

În primăvara anului 2021, clubul Rapid anunța că s-a despărțit de vicepreședintele de atunci, Andrei Nicolescu. Totul a fost cauzat de un conflict dintre Nicolescu și Daniel Niculae, pentru că actualul reprezentant al celor de la Dinamo București nu a fost de acord cu sosirea fostului atacant al Rapidului în organigrama clubului.

”În cursul săptămânii trecute, Consilul de Administrație al FC Rapid București a suferit unele modificări. Astfel, începând din data de 28 aprilie 2021, domnul Andrei Nicolescu nu mai ocupă funcția de vicepreședinte al clubului giuleștean și nu mai face parte din Consiliul de Administrație al Rapidului”, era precizat în comunicatul emis de Rapid.

ADVERTISEMENT

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune tip podcast, cu Superbet sponsor principal, direct pe sufletul fanilor giuleșteni. În fiecare marți, ora 13:30, LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO. ”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30.

Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO. Alături de Robert Niță și Lucian Ionescu vor fi în studio nume grele din viața Giuleștiului. Niciun fan al Rapidului nu trebuie să rateze această emisiune!

Victor Angelescu, dezvăluiri din interiorul clubului

ADVERTISEMENT