Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E cel mai important meci pentru Rapid”. Angelescu dezvăluie secretul pozei cu „damblaua”

Victor Angelescu a dezvăluit secretul pozei "damblaua". Acționarul minoritar de la Rapid a vorbit despre momentul de după derby-ul cu FCSB.
07.11.2023 | 00:31
E cel mai important meci pentru Rapid Angelescu dezvaluie secretul pozei cu damblaua
Victor Angelescu a dezvăluit secretul pozei "damblaua". Acționarul minoritar de la Rapid a vorbit despre momentul de după derby-ul cu FCSB.
ADVERTISEMENT

Rapid a câștigat derby-ul din deplasare cu FCSB, scor 2-1. Formația antrenată de Cristiano Bergodi a pregătit foarte bine meciul și s-a impus în fața “roș-albaștrilor” pe Arena Națională. După meci, mai mulți oficiali ai Rapidului au făcut o poză de bucurie cu titlul “Ne-am făcut damblaua”.

Victor Angelescu dezvăluie secretul pozei cu “damblaua”

Victor Angelescu a dezvăluit secretul pozei “damblaua”. Acționarul minoritar de la Rapid s-a arătat foarte fericit după victoria importantă din derby-ul cu FCSB. În poza care a devenit virală în rândul fanilor Giuleșteni, se pot regăsesc Daniel Niculae, Victor Angelescu și Dan Șucu, alături de soție și copii.

ADVERTISEMENT

“A fost o noapte frumoasă. Vă dați seama că ne-am bucurat foarte mult, a fost o bucurie foarte mare.  Mai ales după un asemenea derby în care câștigi. Probabil, cel mai important meci pentru noi și pentru suporteri în principal.

(n.r. Care este secretul pozei?) Este făcută la meci în lojă, după meci, când s-a fluierat. Păi, când o bați pe FCSB, ești fericit tot timpul”, a declarat Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Oficialii Rapidului după victoria cu FCSB pe Arena Națională, scor 2-1. Sursa Foto: Instagram
Oficialii Rapidului după victoria cu FCSB pe Arena Națională, scor 2-1. Sursa Foto: Instagram

Victor Angelescu, despre prestația celor de la Rapid

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Victor Angelescu s-a arătat foarte încântat de modul în care Rapid a evoluat în meciul cu FCSB. După victoria din derby, acționarul giuleștenilor a apreciat foarte mult modul în care Cristiano Bergodi a pregătit jucătorii.

“Eu cred că am jucat mai bine. Echipa a jucat foarte bine, Bergodi a făcut o tactică foarte bună pentru acest meci și toți jucătorii și-au dorit enorm să câștige. Per total, tot meciul, noi am jucat mai bine. Acesta este adevărul, chiar am jucat mai bine decât ei.

ADVERTISEMENT

Cel puțin în prima repriză am jucat mai bine, în a doua am reușit să păstrăm rezultatul. Puteam să mai înscriem și pe contraatac. E o victorie meritată și de aceea este și fericirea atât de mare”, a spus acționarul de la Rapid.

Petrila și Rrahmani, ultimele informații despre accidentări

În cadrul discuției, Victor Angelescu a mai discutat și despre Claudiu Petrila și Albion Rrahmani. Cei doi fotbaliști, importanți pentru Rapid, vor reveni în cursul următorului an. Accidentările fiind destul de serioase, iar recuperările for dura ceva mai mult. În schimb, Emmers este fotbalistul care ar putea reveni în luna decembrie pentru formația din Giulești.

ADVERTISEMENT

“Petrila și Rrahmani, mai mult ca sigur nu mai prind să joace anul acesta. Din cei accidentați, doar Emmers, probabil că va fi gata în trei săptămâni, patru poate și va mai prinde niște meciuri anul acesta. Restul, din păcate, nu cred că mai au cum să mai joace”, a mai spus Victor Angelescu.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Veste teribilă pentru Petrila și Rrahmani

ADVERTISEMENT