Sport

Victor Becali, detalii despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu internaționalul român după ce Parma a fost blocată în Serie B

Parma a ratat matematic promovarea în Serie B, iar viitorul lui Dennis Man este incert. Victor Becali spune că este încă prea devreme pentru a se lua o decizie în privința românului.
21.04.2022 | 09:45
Victor Becali detalii despre viitorul lui Dennis Man Ce se intampla cu internationalul roman dupa ce Parma a fost blocata in Serie B
Dennis Man a avut evoluții apreciate în Serie B, dar nu a fost suficient pentru ca Parma să forțeze promovarea. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Parma are un nou sezon de coșmar și este abia pe locul 13 în Serie B. La 10 puncte de locul 8, care ar asigura un loc în playoff-ul de promovare, cu doar 3 etape rămase de disputat, formația lui Dennis Man a ieșit din orice calcule pentru promovare.

“Dennis Man speră să joace în Serie A sezonul viitor! Victor Becali: Se poate orice, să vină o ofertă bună, să fie împrumutat”

La ultimul meci de Serie B, Parma a fost învinsă de Ascoli, scor 0-1, pe propriul teren. După ce cedase și cu Brescia, în runda premergătoare. Man este unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai echipei, dar cu siguranță ar prefera ca perioada de mercato să îi aducă o revenire în Serie A. Victor Becali, impresarul fotbalistului, spune că este încă prea devreme pentru a se lua o decizie.

ADVERTISEMENT

”Cei de la Parma se așteptau să promoveze, dar au adus un antrenor care nu prea știa campionatul. Serie B e un campionat greu. Dacă ar fi rămas cu D’Aversa, poate că situația ar fi fost cu totul alta. Parma nu poate, la ce buget are, să se gândească decât la promovare.

Se poate întâmpla orice cu Man, să vină o ofertă bună, să fie împrumutat. Deocamdată e devreme. Important e că el a început să aibă evoluții bune”, a declarat Victor Becali pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Dennis Man, trei goluri și două pase decisive pentru Parma în acest sezon de Serie B. A fost la un pas de un transfer la Lazio în iarnă

Deși Parma traversează un nou sezon cenușiu, Dennis Man a avut evoluții apreciate la nivel individual. A marcat trei goluri în acest sezon de Serie B și a oferit și două pase decisive. Are un contract valabil până în vara anului 2025.

În iarnă, Dennis Man a fost foarte aproape de o revenire în Serie A. Lazio a făcut o ofertă pentru internaționalul român în chiar ultima zi de mercato, dar nu a reușit să parafeze în timp util actele pentru a finaliza tranzacția. Rămâne de văzut dacă interesul “capitolinilor” va fi valabil și în vară.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă din Serie B, Parma va juca pe terenul celor de la Perugia, locul 9 în clasament, formație care încă speră să prindă loc în playoff-ul de promovare. Partida este programată luni, de la ora 21:30 a României.

Tags: