Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Becali, persona non grata în Ştefan cel Mare după ce l-a transferat pe Mutu la Inter: „Pleacă de aici că te omoară ăştia!”

Victor Becali a făcut dezvăluiri incendiare. Cum a devenit persona non grata după ce l-a transferat pe Mutu de la Dinamo la Inter.
21.02.2024 | 09:20
Victor Becali persona non grata in Stefan cel Mare dupa ce la transferat pe Mutu la Inter Pleaca de aici ca te omoara astia
Victor Becali, persoana non-grata în Ştefan cel Mare după ce l-a transferat pe Mutu la Inter: „Pleacă de aici că te omoară ăştia!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Becali nu crede în șansele lui Dinamo de a se salva de la retrogradare. Agentul FIFA nu s-a ferit să își exprime părerea, chiar dacă știe că riscă să fie apostrofat de fanii „câinilor roșii”.

Victor Becali, hulit în Ștefan cel Mare după ce l-a luat pe Mutu de la Dinamo și l-a dus la Inter

În iarna lui 2000, Victor și Giovanni Becali au intermediat transferul lui Adrian Mutu la Internazionale Milano. „Nerazzurri” au plătit 6,5 milioane de euro pentru a îl cumpăra pe „Briliant”. În ciuda sumei importante încasată de club la acea vreme, fanii roș-albilor i-au înjurat pe cei doi impresari.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Victor Becali nu s-a temut să spună lucrurilor pe nume și să vorbească despre șansele mici pe care echipa lui Zeljko Kopic le are în acest sezon să se salveze de la retrogradare.

„Și ce, nu mi-am luat? Mi-am luat tot timpul. Culmea e că nu îmi luam în altă parte. Nu îmi luam la Steaua sau la FCSB sau la Rapid și îmi luam la Dinamo, ca dinamovist îmi luam mereu. Sunt obișnuit cu chestia asta.

ADVERTISEMENT

Culmea e că eu îi iubesc pe ei și ei nu pe mine. Nici eu și nici frate-miu, când se juca pe Ghencea, nu am fost niciodată înjurați. Sau pe Giulești. Pe Dinamo am fost înjurați mai rău ca pe nea Mitică.

Mi-aduc aminte când a plecat Mutu și era și nea Mitică. Tot stadionul ne trimitea prin U.E. Și așa începeau ei cu Legea 4 cu nea Mitică, apoi îl luau pe Borcea. Zice nea Mitică ‘Pleacă de aici, că te omoară ăștia’”, a declarat Victor Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE, pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

„Ar fi o minune să se salveze”

După 25 de etape scurse din sezonul regulat, Dinamo este pe locul 16, ultimul din SuperLiga, cu 19 puncte, la opt lungimi de pozițiile care duc la barajul pentru menținerea în primul eșalon. Pe Victor Becali nu l-a convins nici măcar victoria cu Farul, scor 2-0.

„Domne, pentru Dinamo a fost o victorie importantă, chiar foarte importantă. Dar nu putem să spunem că acum e într-o revenire extraordinară. Să facă 12 puncte din 4 meciuri și atunci putem spune

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Dinamo, eu cred că au o misiune imposibilă. Să dea Domnul să rămână în prima ligă. În momentul ăsta. Dacă ei câștigă 3-4 meciuri la rând…

Ar fi ultima minune să se salveze. A fost o minune și că a promovat să știți. Nici la promovare nu prea îi dădea nimeni șansă lui Dinamo. Trebuie o minune mult mai mare acum. Vă spun că eu nu cred în salvarea lui Dinamo”, a conchis agentul FIFA.

Victor Becali, VERDICT CRUNT pentru Dinamo: “MISIUNE IMPOSIBILA”

ADVERTISEMENT