Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Victor Becali nu crede că Dinamo se salvează de la retrogradare: „E misiune imposibilă! Îi trebuie o minune”

Victor Becali e de părere că Dinamo este condamnată la retrogradare în acest sezon. Analiza dinamovistului la Fanatik SuperLiga.
16.02.2024 | 18:18
Victor Becali nu crede ca Dinamo se salveaza de la retrogradare E misiune imposibila Ii trebuie o minune
Dinamo e pe ultimul loc în SuperLiga cu 19 puncte după 25 de etape. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Becali a intervenit la FANATIK SUPERLIGA, unde a făcut un anunț important pentru suporterii lui Dinamo, însă nu crede că Zeljko Kopic va reuși să redreseze corabia.

Victor Becali îi cântă prohodul lui Dinamo: „Să facă 12 puncte din 4 meciuri și atunci putem vorbi de salvare”

Victor Becali a comentat victoria „câinilor” împotriva lui Hagi la FANATIK SUPERLIGA: „Domne, pentru Dinamo a fost o victorie importantă, chiar foarte importantă. Dar nu putem să spunem că acum e într-o revenire extraordinară. Să facă 12 puncte din 4 meciuri și atunci putem spune”.

ADVERTISEMENT

Impresarul este însă resemnat și crede că acest meci a fost doar un foc de paie: „Eu nu văd. Din păcate pentru Dinamo, eu cred că au o misiune imposibilă. Să dea Domnul să rămână în prima ligă. În momentul ăsta. Dacă ei câștigă 3-4 meciuri la rând…”.

Becali i-a lăudat pe cei de la Oțelul: „Cu Galațiul nu le va fi deloc ușor. E o echipă greu de bătut. Dorinel și-a pus amprenta și e o echipă după chipul și asemănarea lui. Și ce jucători are? N-a luat nume. Eu spun ce am văzut. Nu stau să intru eu în emisiune să îl laud pe el. 

ADVERTISEMENT

Eu am avut curiozitatea să mă duc să îl văd la meciul cu FCSB. Pentru mine a fost așa o surpriză extraordinară. Chiar a fost o lecție de fotbal părerea mea. Ce bine au jucat când au câștigat cu 2-0 pe Arenă. O echipă care aleargă foarte mult și disciplinată”.

Victor Becali, avertisment pentru Dinamo înainte de meciul cu Oțelul: „Sper să nu meargă pe vârfuri”

Victor Becali îi pune în gardă pe dinamoviști: „Dinamo va avea un meci foarte greu. Acuma sper să nu meargă pe vârfuri după victoria cu Farul. La noi se întâmplă lucrurile astea. Următorul meci după o victorie se merge pe vârfuri. Nu mă așteptam și au bătut de o manieră categorică. A fost o victorie clară a lui Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Vărul lui Gigi Becali a mai adus o veste proastă pentru suporteri: „Sigur prezența lui Lucescu poate să fie ceva, dar nu e o chestie decisivă. E munca antrenorului, jucătorilor, atitudinea lor. Sigur că poate să fie un motiv în plus să fie motivați că este vizita lui Mircea Lucescu. Acuma nu știu dacă ei chiar cred că va veni Mircea Lucescu să investească la Dinamo”.

„Nu cred în salvarea lui Dinamo”

Victor Becali spune că dacă Dinamo ar reuși să rămână în SuperLiga ar fi o mare surpriză: „Ar fi ultima minune să se salveze. A fost o minune și că a promovat să știți. Nici la promovare nu prea îi dădea nimeni șansă lui Dinamo. Trebuie o minune mult mai mare acum. Vă spun că eu nu cred în salvarea lui Dinamo. 

ADVERTISEMENT

Nu văd cum s-ar putea salva. Nu știu, dacă voi vedeți… Și-așa mi-am luat-o mereu. Nu mi-am luat-o de la Steaua sau de la Rapid. Pentru că sunt dinamovist mi-am luat-o.

Sunt obișnuit cu chestia asta, nu e o problemă. Culmea e că eu îi iubesc pe ei și ei nu pe mine. Pfoa, pe Dinamo am fost înjurat mai mult decât nea Mitică. Pe Ghencea n-am fost înjurat”, a mai spus impresarul la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE de la 10:30 în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO.

Victor Becali e convins că Dinamo e condamnată la retrogradare

ADVERTISEMENT