News

Victor Ciutacu îi cere lui Ludovic Orban să dezvăluie de unde fumează țigări care nu se mai găsesc pe piața liberă: Nu cred că fumează tutun de contrabandă

31.05.2020 | 18:59
Victor Ciutacu ii cere lui Ludovic Orban sa dezvaluie de unde fumeaza tigari care nu se mai gasesc pe piata libera Nu cred ca fumeaza tutun de contrabanda
Ludovic Orban este un fumător înrăit, încă din tinerețe
ADVERTISEMENT

Victor Ciutacu se întreabă retoric dacă Ludovic Orban fumnează țigări de contrabandă, sau nu. Jurnalistul a remarcat, într-un mesaj al consilierului Florin Silviu Ivan, că Ludovic Orban fumează Rothmans, țigări care nu mai există în România.

Ludovic Orban, acuzat de Ciutacu că fumează țigări de contrabandă

Florin Silviu Ivan, consilier personal al lui Ludovic Orban, i-a luat apărarea premierului după ce fotografia, deja celebră, în care Orban fumează a devenit viral ă. Silviu Ivan nu înțelege de ce oamenii îl atacă pe Orban pentru un gest omenesc.

ADVERTISEMENT

Pe 25 mai a fost ziua lui Ludovic. Sîmbătă am fost la el, am vorbit 30 de minute de-ale noastre, am băut o cafea, i-am urat cele ce se cuveneau a fi urate si i-am dăruit o cravată.

Dacă voia să facă un exces de putere ne chema undeva și o făceam lată. Luni, la ceas tîrziu, după o lungă ședință cîțiva colegi stau și beau un pahar. Aurescu trage dintr-o țigară de foi. Ludovic le fumează pe ale lui, Rothmans, pachet lat. Nu se fumează în instituțiile publice. De acord! Bucuria tuturor circotașilor si a minților insalubre: i-am prins! Gata! Au belit-o!

ADVERTISEMENT

N-au măști la gură, le-au aruncat pe masă. Noi stăm.ca proștii în izolare iar ăștia stau ca belferii.E okay? V-ați săturat sau vreți si un desert din care să curgă sînge și din care să mustească ipocrizia?

Văd la mulți o satisfacție vecină cu catharsisul. Eu zic să plece Orban și să revină Dăncilă. Să dispară profesorul Aurescu și să vină bătrînul securist Meleșcanu. Să plece Bode și să se întoarcă Cuc. Iar în locul lui Virgil să se întoarcă Andrușcă. Așa, ca să vă simțiți bine, să vi se alimenteze lingurica cu zeama ipocriziei care vă ține loc de duș. Știu vreo 3-4 inși pe aici care o fac acum pe șerifii moraliști dar care se urcau la volan după o sticlă de Smirnoff sau patru de Chardonnay. Și mai știu vreo cîțiva ale căror mari realizări de viață sînt faptul că respiră sau flatulează.

ADVERTISEMENT

Nu-l apăr pe Ludovic. A ajuns la virsta la care se poate apăra singur. Dar mi se pare că prea o fac unii de sfîrșitul lumii. Și ce este mai amuzant, că le fierbe pipota de satisfacție. Aia a prostului care asteaptă căderea drobului de sare doar pentru satisfacția măruntului “v-am spus eu!”

Cu cît mai mare este ura lor, cu atît mai profundă trebuie să fie liniștea ta. Nu-i vei vindeca pe ei fiindcă rămîn aceiași gnomi nevindecabili. Te vei vindeca în schimb pe tine”, a scris Florin Silviu Ivan pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Consilierul personal al lui Orban a comis-o. Ivan a dezvăluit ce țigări fumează Ludovic Orban

Victor Ciutacu nu a gustat scuza lui Ivan și, mai mult, se întreabă retoric oare de unde reușește Ludovic Orban să facă rost de țigările Rothmans.

Consilierul personal al premierului ne spune, cu năduf, că și Orban e om. Dar, fără să vrea, ne dă și o știre: prim-ministrul fumează țigări șmechere. Ceea ce-i ok. Dat fiind că pe piața europeană nu mai există acest tip de țigări, ne zice și nouă, celorlalți păcătoși, domnu’ consilier de unde putem cumpăra LEGAL? Că doar n-o să cred acum că urmașul Brătienilor fumează tutun de contrabandă și eludează plata taxelor vamale. Sau că, pușchea pe limbă, îi aduc consulii ori piloții cu trolerul pitit în cabină din duty free-urile asiatice…P.S. Dacă ar fi prevăzător și ar da măcar doi bani pe aparențe, Ludovic i-ar plăti pe ăștia să tacă, nu să scrie/vorbească”, a explicat Ciutacu.

ADVERTISEMENT