Fotbal intern

Victor Pițurcă a stabilit cine pleacă de la U Craiova în această iarnă! Două nume surpriză. Despre unul spunea că e cel mai bun fundaș dreapta din lot. EXCLUSIV

21.12.2019 | 12:02
Victor Piturca a stabilit cine pleaca de la U Craiova in aceasta iarna Doua nume surpriza Despre unul spunea ca e cel mai bun fundas dreapta din lot EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă a stabilit primii doi jucători care vor pleca de la Universitatea Craiova în această iarnă. Din informațiile FANATIK, Ivan Martic și Renato Kelic se vor despărți de formația din Bănie în iarnă, deși Pițurcă declară despre fundașul dreapta că este cel mai bun jucător pe postul său din lotul Craiovei.

Primele plecări de la Craiova

Universitatea Craiova va disputa duminică ultimul meci al anului. Formația lui Victor Pițurcă va întâlni FCSB, pe Arena Națională, duminică de la ora 20:00. Înaintea meciului din etapa 22, managerul formației din Bănie a stabilit numele fotbaliștilor de care vrea să se despartă în perioada de mercato din iarnă.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Renato Kelic a fost trimis deja în vacanță, nefiind inclus în lotul pentru meciul cu FCSB, și are șanse mici să mai rămână la echipă pentru partea a doua a sezonului. În aceeași situație este și Ivan Martic, deși Pițurcă spunea despre fotbalistul cu cetățenie elvețiană că este cel mai bun fundaș dreapta din lotul pe care îl are la dispoziție.

În ultimele etape, Victor Pițurcă s-a bazat pe Alexandru Mățel sau Ștefan Vlădoiu, jucător ce bifează și regula U21, în banda dreaptă a apărării, Martic evoluând ultima dată în finalul meciului cu Dinamo, câștigat de Craiova cu 4-1 la începutul lunii noiembrie.

ADVERTISEMENT

Alex Ioniță, șanse mici să continue

Un alt jucător ce are șanse mici să mai continue la Universitatea Craiova din iarnă este Alexandru Ioniță, fotbalist venit în vară în Bănie de la CFR Cluj, sub formă de împrumut.

Mijlocașul ofensiv a efectuat vineri ultimul antrenament cu echipa de anul acesta, nefiind inclus de Pițurcă în lot pentru meciul cu FCSB, și, cel mai probabil, va pleca în ianuarie de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Managerul oltenilor a declarat, la conferința de presă de vineri, că Ioniță nu s-a acomodat la cerințele sale și nu se va împotrivi unei despărțiri.

Fostul fotbalist de la Rapid a jucat ultima dată în tricoul Craiovei pe nouă noiembrie, când a intrat pe terenul pentru ultima jumătate de oră a duelului cu Chindia Târgoviște, încheiat 1-1, de la Ploiești.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 4.15 este cota pentru „2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT