Sport

Victor Pițurcă, adio CSA Steaua! Se mai implică fostul selecționer la clubul armatei? „Nu există niciun plan”

FANATIK a luat legătura cu Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, pentru a afla nivelul de implicare pe care îl are Victor Pițurcă la clubul Armatei.
11.04.2024 | 16:56
Victor Piturca adio CSA Steaua Se mai implica fostul selectioner la clubul armatei Nu exista niciun plan
Victor Pițurcă, adio CSA Steaua! Se implică fostul selecționer la clubul armatei? Foto FANATIK
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni s-a discutat în spațiul public de o eventuală implicare financiară a lui Victor Pițurcă și a altor oameni de afaceri la CSA Steaua. FANATIK a luat legătura cu comandantul CSA, Ștefan Bichir, pentru a vedea cât e adevăr și cât e ficțiune.

Victor Pițurcă, adio CSA Steaua! Se mai implică fostul selecționer la clubul armatei?

Comandantul Ștefan Bichir susține că s-ar bucura de o eventuală implicare a fostului selecționer la CSA Steaua, însă, din păcate pentru echipa din Liga 2, acest lucru nu se întâmplă.

ADVERTISEMENT

„Victor Pițurcă este unul dintre foștii mari fotbaliști ai echipei Steaua București, un om de fotbal care nu mai are nevoie de nicio prezentare și un mare stelist. A fost și va fi întotdeauna aproape de clubul nostru și pentru aceasta, îi mulțumim.

Referitor la o posibilă implicare financiară a dânsului, putem să vă spunem că nu există nimic oficial, până în acest moment”, a spus comandantul Ștefan Bichir pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă: „La CSA Steaua nu există niciun plan”

Într-o reacție pentru DigiSport, Victor Pițurcă a declarat că la CSA Steaua nu există niciun plan pentru dezvoltarea proiectului. Antrenorul e convins că Ștefan Bichir și-ar dori ajutorul său, însă puterea de decizie ar fi la ministrul apărării.

„Eu cred că n-a existat niciun plan. Din moment ce echipa a pornit de jos, a ajuns în Liga 2 și nu are drept să promoveze, eu nu cred că a avut cineva vreun plan. Nici nu știu cine sunt cei de acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă eu vreau să merg să vorbesc cu cineva de la Steaua, în afară de comandant, care își dorește, dar nu depinde de el, nu am cu cine să vorbesc.

Numai să vină un ministru care iubește sportul, iubește fotbalul, doar așa poate să semneze și echipa să facă un parteneriat cu investitori privați. Și eu vorbesc cu Bumbescu, cu Iovan și ne întrebăm ce se întâmplă. Nimeni nu înțelege nimic”, a declarat Victor Pițurcă la Digisport.

ADVERTISEMENT

Secția de fotbal a CSA Steaua, care se află în Liga 2 din România, a avut un sezon dezastruos! A ratat calificarea în play-off-ul pentru promovarea în Superliga, iar acum este pe locul 2 în Grupa B din play-out.

ADVERTISEMENT