Sport

Victor Piţurcă exultă după iniţiativa ca CSA Steaua să poată promova: “Îi mulţumesc domnului Dîncu! 100% vor veni suporterii”

Victor Piţurcă susţine că fotbalul românesc şi steliştii vor avea de câştigat dacă iniţiativa legislativă prin care CSA Steaua va putea promova, va intra în vigoare.
13.04.2023 | 18:58
Victor Piturca exulta dupa initiativa ca CSA Steaua sa poata promova Ii multumesc domnului Dincu 100 vor veni suporterii
Victor Piţurcă, pe noul stadion Steaua. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, a depus un proiect de lege prin care CSA Steaua va putea avea drept de promovare în SuperLiga. Această veste a stârnit un val de entuziasm în rândul celor care susţin Clubul Sportiv al Armatei.

Victor Piţurcă exultă după iniţiativa ca CSA Steaua să poată promova: “Îi mulţumesc domnului Dîncu”

Printre ei se numără şi Victor Piţurcă. Fostul atacant al Stelei i-a mulţumit public lui Dîncu şi consideră că toată suflarea stelistă va avea de câştigat în urma acestei iniţiative, evident dacă ea va fi votată şi va intra în vigoare:

ADVERTISEMENT

“Îi mulţumesc domnului Dîncu. Fotbalul românesc şi steliştii vor avea de câştigat. Sunt primării care dau bani la echipe şi nu sunt sigur că totul este făcut pe căi legale. De ce să nu avem o lege prin care acest lucru să fie legal?

Eu spun că nici Steaua nu va fi în totalitate a Ministerului Apărării. Nu domnul Talpan va decide ce se întâmplă cu CSA Steaua. Sunt oameni maturi care trebuie să aibă grijă de Steaua. Pentru că s-ar putea ca Steaua să nu fie niciodată Steaua pe care o ştim.

ADVERTISEMENT

“Şi ce dacă celelalte echipe nu ştiau? Ele trebuie să îşi obţină promovarea”

Este normal ca oameni care îndrăgesc fotbalul să fie aproape de Steaua. Managementul să fie externalizat şi ministerul să susţină. Din punctul meu de vedere ar fi foarte corect să promoveze din acest sezon.

Promovează din punct de vedere sportiv. Şi ce dacă celelalte echipe nu ştiau? Ele trebuie să îşi obţină promovarea din punct de vedere sportiv. Ar fi fantastic să se poată promova încă din acest sezon. 

ADVERTISEMENT

100% vor veni suporterii. Eu, care sunt alături de Steaua, nu am mai mers pentru că nu mi s-a părut corect. Ce să fac? Să văd amicale? Tot respectul pentru conducere, pentru jucători, au terminat sus. Dar nu promovezi?

“Nu m-am gândit la acest lucru, dacă să antrenez acolo. Vom vedea”

Dar dacă vor promova, lângă echipă vor veni sute de mii de oameni. Sunt sigur de asta. Nu ştiu ce va fi cu suporterii care merg la FCSB. Este decizia lor. Dacă vor să rămână lângă FCSB, rămân acolo.

ADVERTISEMENT

Dacă vor să vină lângă Steaua, sunt bine primiţi. Sunt convins că vor veni foarte mulţi suporteri. Vreau să văd profesionalism şi că se face totul ca Steaua să revină acolo unde a fost o dată. 

Nu m-am gândit la acest lucru, dacă să antrenez acolo. Vom vedea. La ora actuală aş putea să spun “nu”, că de antrenat ar fi mai greu. Dar nu ştiu ce se poate întâmpla. Pentru Steaua aş face orice”, a spus Piţurcă la Digisport.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai...
Lista celor mai periculoase alimente din lume. Cinci alimente la care nu te-ai aștepta să fie incluse
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Fructul care nu trebuie să lipsească din dieta diabeticilor. Scade glicemia în doar...
Fructul care nu trebuie să lipsească din dieta diabeticilor. Scade glicemia în doar o oră
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Este bomba momentului în fotbal! Gigi Becali nu se dezminte
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română