Victor Pițurcă l-a iertat pe Mirko Pigliacelli înainte de Astra – Universitatea Craiova. “A fost anunțat și revine la echipă! “

Iuliana Spirache   
în Universitatea Craiova
08/12/2019, 13:28
Victor Pițurcă l-a iertat pe Mirko Pigliacelli înainte de Astra – Universitatea Craiova. “A fost anunțat și revine la echipă! “
Mirko Pigliacelli se bucură alături de suporterii Universității Craiova. Victor Pițurcă l-a iertat pe portarul italian. Sursă foto: sportpictures.eu

Sorin Cârțu, președintele formației Universitatea Craiova, a dezvăluit că Victor Pițurcă l-a iertat pe Mirko Pigliacelli, fotbalist despre care FANATIK a dezvăluit că a fost trimis la echipa secundă din Bănie. Astfel, goalkeeperul va reveni sub comanda fostului selecționer al echipei naționale a României.

Victor Pițurcă l-a iertat pe Mirko Pigliacelli

Oficialul echipei din Bănie susține că Mirko Pigliacelli se va antrena alături de coechipierii săi începând de luni, 9 decembrie, după meciul pe care oltenii îl vor juca azi, de la ora 20.30, cu Astra Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Sorin Cârțu a explicat și motivul pentru care Victor Pițurcă a decis să nu se bazeze pe serviciile lui Mirko Pigliacelii în ultima perioadă. Acesta susține că fostul selecționer al echipei naționale a României a fost deranjat de faptul că portarul italian a comentat când a fost scos din poarta Universității Craiova.

Ce a zis Sorin Cârțu despre revenirea lui Mirko Pigliacelli la prima echipă

“A fost anunțat, de luni revine la echipă. Va face pregătirea cu echipa mare A fost decizia antrenorului și trebuie să se supună. Au fost niște discuții în trecut, lui Pigliacelli nu i-a convenit că apără altcineva.

Trebuie să accepți dacă antrenorul decide să trimită în teren alt portar, indiferent de ce poziție ai tu în cadrul lotului. A fost un scurtcircuit remediabil”, a spus Sorin Cârțu, președintele formației Universitatea Craiova, conform sport.ro.

Mirko Pigliacelli a fost înlocuit de Laurențiu Popescu

Locul lui Mirko Pigliacelli în poarta Universității Craiova a fost luat de Laurențiu Popescu, iar în cazul în care tânărul goalkeeper va greși grav în vreun meci jucat de olteni, atunci acesta va fi trimis pe bancă și o să fie înlocuit cu Andrei Marinescu, fotbalistul în vârstă de 35 de ani care în trecut a jucat pentru Rapid.

Mirko Pigliacelli a fost titular la toate meciurile jucate de Universitatea Craiova în sezonul 2019 – 2020 până la etapa 17, iar portarul italian n-a făcut parte din echipa lui Victor Pițurcă la duelurile oltenilor cu Hermannstadt, Sepsi OSK și FC Botoșani.

Rezultatele Universității Craiova din sezonul 2019 – 2020 la meciurile jucate fără Mirko Pigliacelli:

  • Universitatea Craiova – Hermannstadt, scor 3-0
  • Sepsi OSK – Universitatea Craiova, scor 1-0
  • Universitatea Craiova – FC Botoșani, scor 3-1

Mirko Pigliacelli nu face parte nici din lotul formației din Bănie pentru deplasarea de la Giurgiu. Oltenii se vor duela cu Astra Giurgiu pe stadionul Marin Anastasovici azi, de la ora 20.30, în etapa 20, LIVE VIDEO pe FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra Giurgiu – Universitatea Craiova: 3.50 este cota pentru un gol marcat de Denis Alibec în orice moment al meciului. Vezi aici toate cotele!

 

Închide ×