Life

Victor Slav, gata de o nouă căsnicie. Ce a dezvăluit vedeta despre al doilea copil

Victor Slav și Selina trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ doi ani, prezentatorul de la Kanal D având numai cuvinte de laudă pentru iubita sa.
02.12.2021 | 09:02
Victor Slav gata de o noua casnicie Ce a dezvaluit vedeta despre al doilea copil
Victor Slav și Selina, mai aproape de nuntă. Ce spune vedeta despre copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul moderator de la meteo este gata de o nouă căsnicie, după ce în trecut a fost însurat cu Bianca Drăgușanu. Cei doi au împreună și o fetiță în vârstă de 5 ani pe nume Sofia Natalia.

Prezentatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este un familist convins, subliniind faptul că este pregătit să devină tată pentru a doua oară alături de Selina.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină l-a cucerit definitiv pe Victor Slav și-i oferă liniștea și dragostea de care are nevoie. Cei doi formează o relație solidă și puternică.

Victor Slav și Selina, mai aproape de nuntă. Ce spune vedeta despre copii

„Căsătoria este un act firesc între doi oameni care se iubesc. Eu sunt un familist. Cum am spus și mai sus, nu sunt adeptul programării, nici în ceea ce privește copiii și nici în privința căsniciei.

ADVERTISEMENT

Nu spun niciodată, niciodată. Nu am exclus acest lucru. Nu putem știi ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul.

Cred că viața trebuie să își urmeze cursul și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a dezvăluit Victor Slav într-un interviu pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, cunoscutul moderator de la Kanal D susține că partenera de viață nu este o persoană geloasă. De asemenea, frumoasa blondină este foarte implicată în relație.

Victor Slav, aprecieri pentru iubita sa, Selina

Nici Victor Slav nu este gelos și posesiv, punctând faptul că pune accent pe cu totul alte aspecte când vine vorba de sentimente și relație amoroasă.

ADVERTISEMENT

„Este o femeie care îmi oferă liniște, ceea ce îmi place cel mai mult la ea, mai ales în perioada asta grea pe care o traversăm cu toții.

Cred că, dincolo de atracția fizică, cele mai importante lucruri într-o relație sunt înțelegerea, sprijinul, empatia, și am găsit toate aceste lucruri lângă ea.

Nu pot nega faptul că este și o femeie frumoasă, atentă, care înțelege anumite lucruri despre viață”, a mai adăugat Victor Slav, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT