Life

Victor Slav, detalii despre creșterea fiicei sale. Ce nu-i refuză prezentatorul Sofiei

Victor Slav este foarte implicat în creșterea fiicei sale, Sofia Natalia, care a rămas în grija fostei soții după divorț. Copila de 5 ani locuiește alături de Bianca Drăgușanu.
18.11.2021 | 16:58
Victor Slav detalii despre cresterea fiicei sale Ce nui refuza prezentatorul Sofiei
ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D a oferit detalii despre creșterea și educarea copilei, mai ales de când aceasta nu mai locuiește la Hunedoara și a revenit în București, unde merge la grădiniță.

Vedeta nu-i refuză nimic fiicei sale, asta pentru că Sofia este extrem de răsfățată de mama sa, fosta asistentă TV, dar și de bunica maternă.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care Victor Slav merge pe aceeași „rețetă” și îi face fetiței sale toate poftele, indiferent despre ce este vorba, însă îi explică și de ce nu are voie anumite lucruri.

Victor Slav, un tată implicat în creșterea fiicei sale. Ce a dezvăluit prezentatorul despre Sofia

Fostul moderator de la „Vulturii de noapte” a dezvăluit că fiica sa adoră ciocolata pe care ar consuma-o la orice oră din zi. Din păcate, apetitul pentru dulce a costat-o pentru că în trecut a ajuns la spital cu dureri de burtă.

ADVERTISEMENT

„Nu am luat (n.r. – cursuri de parenting). Dacă simt nevoia o să mă duc. Situațiile sunt diferite. Aici e puțin mai complicat. Sofia are mamă și tată, dar nu sunt împreună. Nu sunt mai dur, dar îi explic de ce nu face anumite lucruri.

Nu-i pun reguli, eu îi explic. Nu-i zic că nu e voie, îi explic de ce nu e voie. Îi place să mănânce ciocolată și atunci când se trezește ea vrea ciocolată.

ADVERTISEMENT

Îi explic: «Dacă mănânci ciocolată o să te doară burtica. Dacă te doare burtica ajungem la doctor». Mă leg de lucruri ce s-au întâmplat. 

La mine un pic mai complicat. Noi fiind separați, ea în partea cealaltă primește orice, oricând. Bunica face treaba asta, e de înțeles.

ADVERTISEMENT

Când vine la mine nu pot să-i spun copilului nu. E un pic mai complicat. Cam ce vrea ea îi iau când vrea”, a mărturisit Victor Slav în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, notează libertatea.ro.

Victor Slav, mândru de fiica sa. Cât de mult seamănă cei doi

Victor Slav are numai cuvinte de laudă pentru fiica sa, care este o copilă foarte isteață. Merge în colectivitate și în timpul liber practică dans și învață limba engleză, ceea ce îl face mândru pe fostul băiat de la meteo.

Vedeta de la Kanal D nu-și mai încape în piele de bucurie, asta și pentru că Sofia îi seamănă leit. Și unde mai pui că fetița a moștenit același semn pe care-l are și prezentatorul. Copila în vârstă de 5 ani îl are pe spate.

ADVERTISEMENT