Life

Victor Slav și Selina s-au despărțit în secret: „Fiecare e liber să facă ce vrea”

Victor Slav a confirmat zvonurile din ultima vreme. Vedeta și Selina s-au despărțit în secret, după trei ani de relație.
09.04.2023 | 10:23
Victor Slav si Selina sau despartit in secret Fiecare e liber sa faca ce vrea
Victor Slav s-a despărțit de Selina. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Slav a confirmat zvonurile care au apărut în ultima vreme în spațiul public. Fostul prezentator de la Vremea a pus punct relației pe care o avea cu iubita sa, Selina, de mai bine de trei ani. Vedeta nu a dezvăluit, însă, motivele despărțirii.

Victor Slav și Selina au pus punct relației de iubire

Recent, CanCan scria că Victor Slav și iubita lui s-au despărțit. Conform informațiilor, Selina l-ar fi înșelat cu fostul său partener. Soția acestuia ar fi aflat și l-ar fi pus în temă pe celebrul băiat de la Meteo că femeia cu care mergea în vacanțele de familie nu i-ar fi loială. 

ADVERTISEMENT

Astfel, Victor Slav ar fi confruntat-o, iar în schimb i-ar fi fost reproșat faptul că o neglijează, ajungându-se la despărțire. Acum, pentru sursa menționată anterior, el a confirmat că nu mai formează un cuplu încă din luna septembrie a anului trecut.

„Noi ne-am despărțit încă din luna septembrie. Fiecare locuiește în altă parte, eu m-am mutat. Am fost însă mereu discret cu viața mea personală și nu am vorbit despre aceasta. De cinci ani, de când m-am despărțit de Bianca, evit să vorbesc despre viața mea personală”, a declarat vedeta.

ADVERTISEMENT

Totuși, ei ar fi rămas în relații bune, iar tânăra i-a fost alături după moartea tatălui lui Victor Slav, care avut loc subit înainte de Crăciun. „Eu și Selina am rămas prieteni, suntem în relații foarte bune. Nu ne-am certat, doar că punctele noastre de vedere nu mai coincideau, aveam viziuni diferite. Ne leagă totuși mai mult de trei ani. Și zilele trecute ne-am văzut. 

De altfel, Victor Slav a mărturisit că susținerea este reciprocă. La rândul său, îi este alături atunci când are nevoie de ajutor. „A fost alături de mine în momentele grele prin care am trecut, și eu sunt alături de ea.

ADVERTISEMENT

Trece printr-o situație asemănătoare cu tatăl ei. Nu am ce să-i reproșez. De când ne-am despărțit, fiecare este liber să facă ce vrea”, a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Nu a ținut cont de trecutul fostei iubite

Victor Slav a încercat să vorbească cât mai frumos despre Selina. Acesta a mărturisit că nu a ținut niciodată cont de trecutul fostei sale iubite, cu toate că obișnuia să-și câștige banii din videochat. „Nu m-a interesat ce făcea ea înainte să fie cu mine. Fiecare avem un trecut. Când voi mai fi cu cineva, voi face tot posibilul să nu se mai afle”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

Cât despre el, Victor Slav a dezvăluit că și-a vândut restaurantul și a dat mai multe probe pentru a se angaja în televiziune. Dar, între timp, câștigă bani frumoși din contractele de imagine pe care le are în prezent.

ADVERTISEMENT
Tags: