Life

Victor Slav, vacanță la mare cu fiica și cu fosta iubită: „Ne-am distrat pe cinste”

Victor Slav, vacanță la mare cu fiica și cu fosta iubită. Prezentatorul a postat și imagini pe rețelele de socializare și a mărturisit că s-a distrat de minune.
20.08.2023 | 16:11
Victor Slav vacanta la mare cu fiica si cu fosta iubita Neam distrat pe cinste
Victor Slav, vacanță la mare cu fiica și cu fosta iubită Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Victor Slav a plecat în vacanță la mare cu fosta iubită, dar și cu fiica lui și a Biancăi Drăgușanu. Unde au mers cei trei la mare.

Victor Slav, vacanță la mare cu fiica și cu fosta iubită

Victor Slav s-a împăcat cu fosta iubită, Selina, scrie Cancan. Cei doi au mers alături de fiica fostului prezentator TV la mare. Bianca Drăgușanu nu a avut nimic de obiectat.

ADVERTISEMENT

Victor Slav a reluat legătura amoroasă cu ea. Fostul prezentator de la meteo chiar spune că distracția a fost așa de mare că se va mai întoarce și anul viitor la mare, tot aici.

Victor Slav, iubita lui și fiica pe care o are cu Bianca Drăgușanu au mers la mare în Bulgaria, la un hotel de cinci stele.

ADVERTISEMENT

„Ne-am distrat pe cinste, deja știm ce facem vara următoare! Este probabil cel mai bun hotel de 5 stele din Bulgaria.

Servicii all inclusive premium, camere foarte spațioase, vile cu piscină privată, piscine exterioare dintre care una încălzită, plajă privată, programe variate de animație și un SPA de excepție”, a scris Victor Slav din vacanța la mare.

ADVERTISEMENT

Victor Slav s-a despărțit de Selina acum aproape un an

Victor Slav și Selina s-au despărțit acum circa un an, în septembrie 2022. La acel moment s-a speculat că aceasta și-a contactul fostul partener și chiar i-a trimis imagini sexy cu ea.

„În timp ce Victor era plecat să filmeze o reclamă la Cluj, Selina și-a contactat fostul iubit, care locuiește în străinătate. Între ei au avut loc mai multe conversații.

ADVERTISEMENT

I-a trimis și o serie de fotografii indecente cu ea. I-a spus că este singură de ceva timp, că ar dori să reia relația. Și s-a oferit să retrăiască alături de acesta vremurile de altădată”, a spus cineva, tot pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: