Life

Victor Slav și iubita lui, Selina, petrecere de pomină la botezul unei fetițe pe care au nășit-o

Victor Slav și Selina, iubita lui, au avut parte de o petrecere de pomină odată cu botezul fetiței unor amici, acolo unde au acceptat rolul de nași ai micuței.
07.08.2022 | 14:34
Victor Slav si iubita lui Selina petrecere de pomina la botezul unei fetite pe care au nasito
Victor Slav si iubita lui, Seline, sunt nașii unei fetițe / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația lui Victor Slav cu Selina, iubita lui din ultimii ani, pare să devină din ce în ce mai serioasă. Deja, cei doi își asumă responsabilități de cuplu căsătorit, precum cea de a deeni nași ai unei fetițe care, al botez, a primit numele de Liara.

Victor Slav și iubita lui Seline, nași de botez

Victor Slav și iubita lui Seline au devenit nași de botez ai unei fetițe adorabile. Și, după ce micuța Liara a fost creștinată, în prezența fostului prezentator TV și a iubitei acestuia, așa cum se obișnuiește, a fost pusă la punct și o petrecere de pomină.

ADVERTISEMENT

Iar din imaginile postate pe conturile sale de socializare, Victor Slav și Seline, cei doi nași, au avut grijă ca atmosfera de la petrecerea de după creștinarea finuței lor să fie una de pomină. Vizibil bine-dispuși, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și femeia care i-a luat locul divei în inima prezentatorului TV au strălucit pe ringul de dans.

Iar dacă la Biserică, la slujba de botez, Seline a optat pentru o ținută albă, seara, la petrecere, iubita lui Victor Slav a decis să se îmbrace într-o rochie neagră, perfectă pentru a-i pune formele de fotomodel în evidență.

ADVERTISEMENT

Cu un decolteu adânc, rochia, închisă la culoare și care îi sublinia rotunjimile, a făcut senzație la eveniment. Nici Victor Slav nu a rămas în ținuta în care a recitat Crezul, din postura de naș, ci, seara, s-a îmbrăcat casual-elegant, cu o cămașă albă și pantaloni negri.

Victor Slav și Seline, relație de ani buni

Discret în a-și prezenta cuceririle după ce episodul căsniciei cu Bianca Drăgușanu s-a soldat c un eșec lamentabil, Victor Slav pare să fie de-a dreptul fericit în compania lui Seline, actuala lui iubită.

ADVERTISEMENT

Ba chiar mai mult, relația dintre ei a avansat suficient pentru ca cei doi să își asume poziția de nași ai micuței pe care au creștinat-o de curând, semn că se gândesc, la modul serios, să facă și următorul pas în ceea ce îi privește.

Până la oficializarea legăturii lor, Victor Slav și Seline par să colaboreze când vine vorba de afaceri. Mai exact, nu cu mult timp în urmă, Victor Slav a recunoscut că fac împreună o afacere care se ocupă cu parfumuri, având pe listă să se extindă și în afaceri cu brățări.

ADVERTISEMENT

E adevărat, Victor Slav pare să aibă nevoie de un ajutor când vine vorba de afaceri, cele inițiate de el raportând probleme serioase în ceea ce privește profitabilitatea.

Victor Slav, la Splash, la Antena 1

După ce, ani la rândul, a fost prezentator TV, fie la Pro TV sau la Kanal D, Victor Slav a decis să își încerce norocul și din postura de concurent într-un show TV. Dar, de această dată, el speră să dea lovitura la Antena 1, la Splash, Vedete la apă, acolo unde, alături de alte vedete, încearcă să câștige marele premiu.

Splash! Vedete la apă va începe pe 11 august 2022 la Antena 1, iar alături de Victor Slav vor fi și alte vedete precum Zanni, Maria Constantin, Roxana Nemeș, cântăreața Aza, Ameri Nasrin, Laurette, Andreea Bododel, Shift, Vica Blochina, etc.

ADVERTISEMENT
Tags: