Life

Georgina Rodriguez, apariție de senzație la Festivalul de Film de la Veneția. Iubita lui Cristiano Ronaldo a copiat-o pe Julia Roberts 

Georgina Rodriguez, defilare impresionantă la Festivalul de Film de la Veneția. Partenera lui Cristiano Ronaldo a reinterpretat o rochie a Juliei Roberts.
10.09.2023 | 17:38
Georgina Rodriguez aparitie de senzatie la Festivalul de Film de la Venetia Iubita lui Cristiano Ronaldo a copiato pe Julia Roberts
Georgina Rodriguez, defilare impresionantă la Festivalul de la Film de la Veneția. Partenera lui Cristiano Ronaldo a reinterpretat o rochie a Juliei Roberts. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a bifat o apariție de senzație la Festivalul de Film de la Veneția care s-a desfășurat în perioada 30 august – 9 septembrie 2023. Iubita lui Cristiano Ronaldo a copiat-o pe celebra actriță Julia Roberts.

Georgina Rodriguez, defilare impresionantă la Festivalul de la Film de la Veneția. Partenera lui Cristiano Ronaldo a reinterpretat o rochie a Juliei Roberts

Georgina Rodriguez a avut o defilare impresionantă la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Partenera lui Cristiano Ronaldo a reinterpretat o rochie a Juliei Roberts, purtată de vedetă în filmul Pretty Women.

ADVERTISEMENT

Tânăra s-a făcut imediat remarcată la cea de-a 80-a ediţie a evenimentului, unde a defilat pe covorul roșu și a luat parte la premiera peliculei Enea. Vedeta a uimit pe toată lumea cu alegerea făcută în materie vestimentară.

Rochia roșie, cu o trenă lungă, a atras imediat atenția. Aceasta face parte din colecția de primăvară 2024 a casei de modă Vetements. Stilul cambrat și trena spectaculoasă i-au pus în valoare formele apetisante și bustul voluminos.

ADVERTISEMENT

Mai mult, ținuta i-a lăsat umerii la vedere, în timp ce mâinile au fost acoperite cu mănuși lungi de un alb imaculat. Rochia a împiedicat-o la un moment dat să se deplaseze, însă frumoasa brunetă a continuat să zâmbească.

Georgina Rodriguez, la Festivalul de Film de la Veneția
Georgina Rodriguez, la Festivalul de Film de la Veneția. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik

Georgina Rodriguez și rochia care i-a creat probleme

Potrivit Daily Mail, iubita lui Cristiano Ronaldo a ținut secret un detaliu foarte important. Mai exact, tânăra a purtat cizme cu toc mare, încălțăminte care a făcut-o să pară mai înaltă decât este, de fapt, în realitate.

ADVERTISEMENT

Foarte multe persoane s-au gândit instant la actrița Julia Roberts pe care iubita celebrului fotbalist se pare că a copiat-o. Ținuta elegantă a fost accesorizată cu un colier de mii de lire sterline, realizat de Pasquale Bruni.

Georgina Rodriguez este cunoscută pentru faptul că are o colecție de bijuterii care se ridică la valoarea de 4 milioane de lire sterline. Partenera lui Cristiano Ronaldo a avut parte de un moment de glorie pe care nu-l va uita prea curând.

ADVERTISEMENT
Georgina Rodriguez și Julia Roberts în Pretty Women
Georgina Rodriguez și Julia Roberts în Pretty Women. Sursa foto: hepta.ro / Pinterest. Colaj: Fanatik

Georgina Rodriguez, ravisantă pe covorul roșu de la Veneția

Georgina Rodriguez a fost de-a dreptul ravisantă pe covorul roșu de la Festivalul Internațional de Film de la Veneția. Rochia de un roșu intens a amintit foarte mult de cea purtată de Julia Roberts în celebrul film Pretty Woman. Acest lucru a fost remarcat și de fanii săi.

„Îmi pare rău, dar Julia Roberts arată mult mai bine decât această tânără”, „Cristiano probabil e confuz și nu știe dacă este Kim Kardashian or Giorgina”, „Varianta argentiniană a Monicăi Belluci”. 

„Ai dreptate, Julia era frumoasă și elegantă, Georgiana este prea exuberantă, nu îi stă bine. Stilul acesta de rochie este prea mult pentru ea”, sunt câteva dintre comentariile primite de frumoasa brunetă pe Instagram.

ADVERTISEMENT