Life

Victoria lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard, comentată de celebritățile de peste Ocean. Cine s-a bucurat pentru actor

Celebritățile din America au reacționat la vestea că Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta soție, actrița Amber Heard. De la vedete de reality-show până la artiști, mai multe persoane publice au avut ceva de zis.
02.06.2022 | 11:06
Victoria lui Johnny Depp in procesul cu Amber Heard comentata de celebritatile de peste Ocean Cine sa bucurat pentru actor
Johnny Depp și Amber Heard: celebritățile din SUA au reacționat după verdict
ADVERTISEMENT

Victoria lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard, ale cărei minciuni au fost demontate una câte una în instanță, a avut ecou în rândul celebrităților de la Hollywood.

Johnny Depp, victorie în procesul cu Amber Heard

Johnny s-a bucurat de susținere din partea multor faimoși. Unii dintre ei au crezut în actor încă de la prima etapă a procesului. Evident, și Amber a avut susținătorii ei, doar că aceștia au fost într-un număr mai mic.

ADVERTISEMENT

Pentru a reaminti povestea pe scurt, Depp și-a dat în judecată fosta nevastă după ce aceasta a scris într-un editorial în Washington Post în anul 2018 că ar fi fost abuzată sexual de actor.

Cu toate că Amber nu a dat numele vedetei din „Pirații din Caraibe” în articolul pe care l-a scris, Depp a ținut să o aducă în fața instanței. Asta deoarece insinuările acesteia erau mai mult decât evidente, chiar și fără a-l nominaliza concret.

ADVERTISEMENT

Johnny s-a bucurat de susținere din partea multor colegi de breaslă, aceștia felicitându-l și acum după ce s-a aflat sentința. Chris Rock, Bill Burr și Joe Rogan au fost alături de el încă de la bun început.

Chris a spus la un moment dat despre Amber Heard că este o „doamnă nebună” și era ferm convins că judecătorii nu au cum să îi dea dreptate într-o speță pe care nu a putut-o proba în niciun fel. Ba mai mult, s-a descoperit că probele prezentate în fața magistraților erau falsificate.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Green Web (@evagreenweb)

Julia Fox și Howard Stern, de partea lui Depp

Eva Green, colega lui Depp din „Dark shadows” a scris pe Instagram că este convinsă că Johnny va avea o viață mult mai bună acum după ce a scăpat de acest calvar numit Amber Heard.

„Nu mă îndoiesc că Johnny va apărea cu numele său bun și cu inima minunată în fața lumii. Viața va fi mai bună decât a fost vreodată pentru el și familia lui”, a scris Eva Green pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Heard a avut susținerea lui Howard Stern. Stern a spus despre Depp că este un „narcisist”. Julia Fox, ex-pretendenta lui Kanye West i-a ținut și ea partea lui Amber. Aceasta a menționat că, din punct de vedere mediatic și financiar, între cei doi există un dezechilibru de putere. Vedeta a zis că Johnny, datorită notorietății sale, ar fi fost avantajat în acest proces, notează Pagesix.com.

Printre cei care au salutat decizia judecătorilor s-au numărat și actrița din „Pretty Little Liars”, Ashley Benson, Laura Holden, Amy Schumber și Greg Ellis.

 

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă...
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sala de judecată
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi...
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă