Life

Victoria lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard, comentată de celebritățile de peste Ocean. Cine s-a bucurat pentru actor

Celebritățile din America au reacționat la vestea că Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta soție, actrița Amber Heard. De la vedete de reality-show până la artiști, mai multe persoane publice au avut ceva de zis.
02.06.2022 | 11:06
Victoria lui Johnny Depp in procesul cu Amber Heard comentata de celebritatile de peste Ocean Cine sa bucurat pentru actor
Johnny Depp și Amber Heard: celebritățile din SUA au reacționat după verdict
ADVERTISEMENT

Victoria lui Johnny Depp în procesul cu Amber Heard, ale cărei minciuni au fost demontate una câte una în instanță, a avut ecou în rândul celebrităților de la Hollywood.

Johnny Depp, victorie în procesul cu Amber Heard

Johnny s-a bucurat de susținere din partea multor faimoși. Unii dintre ei au crezut în actor încă de la prima etapă a procesului. Evident, și Amber a avut susținătorii ei, doar că aceștia au fost într-un număr mai mic.

ADVERTISEMENT

Pentru a reaminti povestea pe scurt, Depp și-a dat în judecată fosta nevastă după ce aceasta a scris într-un editorial în Washington Post în anul 2018 că ar fi fost abuzată sexual de actor.

Cu toate că Amber nu a dat numele vedetei din „Pirații din Caraibe” în articolul pe care l-a scris, Depp a ținut să o aducă în fața instanței. Asta deoarece insinuările acesteia erau mai mult decât evidente, chiar și fără a-l nominaliza concret.

ADVERTISEMENT

Johnny s-a bucurat de susținere din partea multor colegi de breaslă, aceștia felicitându-l și acum după ce s-a aflat sentința. Chris Rock, Bill Burr și Joe Rogan au fost alături de el încă de la bun început.

Chris a spus la un moment dat despre Amber Heard că este o „doamnă nebună” și era ferm convins că judecătorii nu au cum să îi dea dreptate într-o speță pe care nu a putut-o proba în niciun fel. Ba mai mult, s-a descoperit că probele prezentate în fața magistraților erau falsificate.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Green Web (@evagreenweb)

Julia Fox și Howard Stern, de partea lui Depp

Eva Green, colega lui Depp din „Dark shadows” a scris pe Instagram că este convinsă că Johnny va avea o viață mult mai bună acum după ce a scăpat de acest calvar numit Amber Heard.

„Nu mă îndoiesc că Johnny va apărea cu numele său bun și cu inima minunată în fața lumii. Viața va fi mai bună decât a fost vreodată pentru el și familia lui”, a scris Eva Green pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Heard a avut susținerea lui Howard Stern. Stern a spus despre Depp că este un „narcisist”. Julia Fox, ex-pretendenta lui Kanye West i-a ținut și ea partea lui Amber. Aceasta a menționat că, din punct de vedere mediatic și financiar, între cei doi există un dezechilibru de putere. Vedeta a zis că Johnny, datorită notorietății sale, ar fi fost avantajat în acest proces, notează Pagesix.com.

Printre cei care au salutat decizia judecătorilor s-au numărat și actrița din „Pretty Little Liars”, Ashley Benson, Laura Holden, Amy Schumber și Greg Ellis.

 

ADVERTISEMENT