Life

Victoria Răileanu, dezvăluiri despre viața după divorț și fiul ei, Carol. Ce o sperie pe actriță: „Tremur toată”

Victoria Răileanu și-a deschis sufletul pentru FANATIK, vorbind despre creșterea fiului ei, Carol, divorț, dar și dacă se mărită din nou.
23.01.2023 | 11:18
Victoria Raileanu dezvaluiri despre viata dupa divort si fiul ei Carol Ce o sperie pe actrita Tremur toata
Victoria Răileanu, dezvăluiri despre viața personală. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Victoria Răileanu se bucură de un nou succes, odată cu lansarea producției „Taximetriști”, după ce a încântat publicul cu prezența sa în serialul „Vlad”, actrița fiind prezentă și în teatru, pe lângă proiectele din televiziune și cinematografie.

Victoria Răileanu, confesiuni despre viața personală. La ce are grijă în creșterea fiului ei, Carol

Artista a vorbit despre cum se raportează fiul ei la meseria pe care o are, cea de actriță și a făcut o serie de alte confesiuni despre curajul de a vorbi despre divorț, dar și noua ei relație, vedeta logodindu-se de curând în Paris.

ADVERTISEMENT

Vicky a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, cum este ca mamă și care sunt lucrurile de care ține cont în creșterea fiului său, Carol. Vedeta are câteva temeri atunci când se uită în jur, când vine vorba despre cum cresc tinerii din ziua de azi, mare parte dependenți de tehnologie.

Întrebată de FANATIK dacă e de părere că fiul ei ar putea să fie și el actor la un moment dat, blondina ne-a spus că îi place mai degrabă să fie omul de la butoane, deci s-ar putea să își intre mai ușor în rolul de producător sau regizor pe viitor, cine știe?

ADVERTISEMENT

Băiețelul nu e atras de actorie: „Îi place să fie în spate”

„Nu îi place treaba asta cu actoria, lui îi place să fie în spate. Când mă joc cu el, îi place să-mi spună cum mă joc, ce să zic. Dacă la un moment dat se va trezi în el pasiunea asta, va fi susținut din ambele părți, și de mine, și de tatăl lui”, a spus Victoria pentru FANATIK.

Mai mult, aceasta ne-a spus că fiul ei nu a văzut toate producțiile în care a jucat ca să își formeze o părere despre ea ca actriță. A preferat să îl ferească, de pildă, de serialul „Vlad”, pentru că unele scene nu sunt recomandate pentru vârsta sa, el având doar 7 ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam cu el doar la anumite secvențe. N-aș putea să merg cu el nici la cinema, de exemplu, la filmul în care joc. Nu e pentru categoria lui de vârstă și are încă nevoie de safety (n.r.: siguranță). Ce îi place e că mai fac dublaj de voci și se mai laudă se mândrește că îmi aude vocea în Chip and Dale, de pildă”, ne-a mai zis artista.

Rolul de mamă a venit cu niște temeri pentru Vicky: „Știu că se supără pe mine, dar o să-mi mulțumească pentru asta”

Deși are doar 7 ani și ceva, băiatul Victoriei este deja destul de independent. Micuțului îi place să facă deja lucruri de unul singur, iar actrița îl susține atât cât poate, căci vrea să îl protejeze de dependența de gadgeturi.

ADVERTISEMENT

„Mă sperie foarte tare faptul că tehnologia își pune tot mai mult amprenta încă de la vârste fragede. Mă sperie tot accesul ăsta atât de facil la tehnologie. Mi-e teamă pentru creierul nostru, eu lucrând și cu mulți adolescenți și văd cum îi afectează. Ca mamă, sunt mai strictă din punctul ăsta de vedere. Îi dau telefonul doar în anumite zile, iar pe Nintendo are voie la fel, în anumite zile. Știu că se supără pe mine, dar o să-mi mulțumească pentru asta. Mă bucur că eu am fost ferită de nebunia asta cu tehnologia.

Îl las să fie și liber. Are deja traseele lui, merge până la magazinul din colț sau, uneori, îmi zice că vine el cu trotineta și eu vin în spate cu mașina. Dar pe drum tremur toată, îți dai seama. El e cel mai Gemeni dintre toți Gemenii. Îl las să meargă pe distanțe foarte mici, acolo unde știu că e safe. Am încredere să îl las că va ști să treacă strada corect. Pe trecerea de pietoni de multe ori el oprește mașinile, iar eu le mulțumesc șoferilor (n.r.: râde), ca și cum ar fi un polițist”, ne-a mai povestit Victoria.

Cum a depășit episodul divorțului de Conrad Mericoffer: „Nu suntem oameni stricați”

Un subiect ceva mai sensibil pentru multe femei care trec prin despărțire este divorțul. Vicky a vorbit despre despărțirea de Conrad Mericoffer, tatăl lui Carol. A spus că a primit feedback din partea oamenilor de rând, multe persoane regăsindu-se în povestea ei.

„Nu suntem oameni stricați dacă divorțăm, dacă la un moment dat lucrurile evoluează altfel în viața noastră. Când am ieșit și am vorbit despre situația din viața mea, oamenii mi-au zis: „Wow, tu ai trecut prin asta?”. Nu văd de ce e un subiect încă tabu”, a completat Vicky.

FANATIK a vrut să știe dacă acest divorț a afectat-o și cum a depășit separarea, iar vedeta a oferit un răspuns surprinzător.

Despre noua relație: „Nu știm încă dacă facem nuntă”

„Cred că m-a afectat poate ca imagine, în carieră nu am avut de suferit, nu mi-a afectat munca. Eu sunt și foarte workoholică, muncesc mult, nu e neapărat lăudabil, dar poate, cumva, m-am refugiat în muncă. Știu foarte bine să diferențiez ceea ce mi se întâmplă în viața personală și meseria mea. Când sunt pe scena de teatru sau joc într-un film, mă dedic 100% și nu mă mai gândesc la ce am lăsat în afara ușii”, ne-a mai spus Răileanu.

Vedeta a mai declarat că nu exclude o altă căsnicie, cu noul ei partener de viață, Adrian. Actrița crede în continuare în instituția căsătoriei: „Normal că e posibil să mă mărit din nou. Atunci când relația e mișto și oamenii se înțeleg super-bine, de ce să nu facă acest pas? Sunt căsnicii trainice care durează zeci de ani. Nu știm încă dacă facem nuntă anul ăsta, vom vedea”.

ADVERTISEMENT