Life

Victoria Răileanu, actrița din serialul Vlad, mai fericită ca oricând. Cum s-a afișat cu noul iubit

Victoria Răileanu, cu zâmbetul pe buze de când iubește din nou. Cum a apărut protagonista din Vlad alături de partenerul de viață.
25.10.2022 | 09:19
Victoria Raileanu actrita din serialul Vlad mai fericita ca oricand Cum sa afisat cu noul iubit
Victoria Răileanu, cu zâmbetul pe buze de când iubește din nou. Cum a apărut alături de partener. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actrița de la Pro TV este mai fericită ca oricând. Cum s-a afișat cu noul iubit cu care formează un cuplu de mai bine de un an. Cei doi se comportă ca o adevărată familie, mai ales că locuiesc deja împreună de ceva vreme.

Victoria Răileanu, cu zâmbetul pe buze de când iubește din nou. Cum a apărut alături de partener

Victoria Răileanu radiază de fericire de când și-a refăcut viața sentimentală după divorțul de Conrad Mericoffer. Cei doi s-au separat în mare secret în anul 2020, iar de atunci fiecare și-a găsit noi parteneri de viață.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină se iubește cu Adrian Ștefănescu, care lucrează în domeniul marketing-ului. Actrița din serialul Vlad și noul iubit au o pasiune comună, drumețiile în natură. La polul opus, fostul soț al vedetei formează un cuplu cu Ana Odagiu.

De circa un an și 5 luni Victoria Răileanu este mai fericită ca oricând și se afișează des în compania partenerului de viață, care are o relație foarte bună și cu fiul său, Carol. Potrivit click.ro, cei trei au ieșit recent la o terasă din parcul Tineretului.

ADVERTISEMENT

Au discutat, s-au complimentat și s-au comportat ca un cuplu în adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă au fost însoțiți de cel mic. Îmbrăcați în ținute sport, aceștia s-au bucurat de o plimbare și un prânz liniștit.

Victoria Răileanu, detalii despre relația cu Adrian Ștefănescu

Victoria Răileanu a oferit în vara acestui an câteva detalii despre relația cu Adrian Ștefănescu. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți au început să apară și pe social media, frumoasa blondină fiind îndrăgostită până peste cap.

ADVERTISEMENT

„First date-nicio așteptare nici de la el, nici de la ea. 3 sticle de apă plată, mai târziu ea îi complimentează adidașii. El, instant, îi complimentează ochii. Ea roșește. 7 ore mai târziu ea își spune da, drăguț!

Dacă e și puțin nebun, e perfect. Un an și două luni mai târziu se ceartă pe tablou sau print în casă. Nu pot rămâne supărați unul pe altul. Nu mai punem nimic! Dă-le-ncolo de tablouri și printuri.

ADVERTISEMENT

Un an și două luni mai târziu ea e încă îndrăgostită și nu-i e rușine”, este descrierea lăsată de actrița din Vlad pe Instagram în luna iulie, în dreptul unei imagini cu actualul partener de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: