Sport

Scandal și după victorie la Piatra Neamț. Patronul, în război cu autoritățile locale

Ceahlăul Piatra Neamț s-a impus în duelul cu Unirea Dej, scor 1-0, în etapa a opta a diviziei secunde.
30.09.2023 | 18:53
Scandal si dupa victorie la Piatra Neamt Patronul in razboi cu autoritatile locale
Anton Măzăreanu, patronul lui Ceahlăul, supărat după victoria cu Unirea Dej. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ceahlăul Piatra Neamț s-a impus în fața lui Unirea Dej, scor 1-0, cupă ce Chira, de 21 de ani, a marcat în propria poartă în minutul 72.

Patronul, supărat-foc

În ciuda victoriei, patronul Anton Măzărianu a fost foarte supărat după meci. Afaceristul a vorbit despre problemele care îl macină după victoria cu Dej.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a plâns că municipalitatea a decis să nu acorde bani clubului de sub Pietricica în acest an, astfel că pot apărea probleme financiare la club.

În urmă cu o săptămână, el transmitea că a depus la Consiliul Județean Neamț un proiect pentru atragerea unei finanțări nerambursabile, dar care a fost transmis. A amenințat atunci că va retrage echipa din campionat.

ADVERTISEMENT

El a vorbit și despre nemulțumirile suporterilor, care i-au cerut demisia lui Marin Mitran, pe care îl acuză că are de câștigat din transferurile efectuate de echipă.

Liniște avem din punctul de vedere al clasamentului, pentru că din punct de vedere financiar nu are cum să mai fie. O să vedem ce o să se întâmple în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Am avut niște promisiuni de la autorități, dar, din păcate, nu s-au materializat. Am avut vestea proastă de săptămâna trecută, iar astăzi domnul primar ne-a dat vestea că nici primăria nu va susține cu nimic anul acesta.

Aveam promiși un milion de lei de la Consiliul Județean Neamț și 500.000-600.000 de lei de la Primăria Piatra Neamț și Consiliul Local. Dar nici Primăria nu va susține cu nimic. Asta este. Așa cum am spus, vom susține cât putem, cât nu, lăsăm pe alții.

ADVERTISEMENT

Normal că sunt supărat, pentru că autoritățile nu ne sprijină cu nimic. Anul viitor s-ar putea să fie prea târziu. Până anul viitor mai sunt 3 luni în care ai nevoie de peste 400.000 de euro ca să poți să reziști.

O să vedem ce se întâmplă. Pentru mine în momentul de față nu mă interesa atât de punct punctele, ci partea financiară, astfel încât să ne menținem în Liga 2. Este un an greu, avem un vis de a accede în play-off, dar vedea după zece etape unde suntem.

Am văzut ceva strigări, dar suporterii sunt liberi să scandeze ce doresc. Probabil ei analizează dintr-un anumit punct de vedere, noi analizăm din alte puncte de vedere, poate chiar la fel. O să luăm probabil niște decizii în perioada următoare”, a spus Anton Măzărianu, finanțator la Ceahlăul.

ADVERTISEMENT