Life

Victorina Matveev de la Chefi la cuțite, mesaj sincer după eliminare. Ce a transmis fosta concurentă din echipa lui Bontea

Victorina Matveev a transmis un mesaj emoționant după eliminarea de la Chefi la cuțite, înainte de semifinala competiției culinare de la Antena 1.
14.06.2021 | 11:04
Victorina Matveev de la Chefi la cutite mesaj sincer dupa eliminare Ce a transmis fosta concurenta din echipa lui Bontea
ADVERTISEMENT

Victorina Matveev de la Chefi la cuțite nu a reușit să își îndeplinească visul de a câștiga premiul pus în joc de Antena 1. Concurenta din echipa lui Sorin Bontea a fost eliminată în ediția din 13 iunie, înainte de semifinală.

Bucătăreasa nu va uita niciodată experiența pe care a trăit-o în show-ul culinar. Din această experiență a avut multe de învățat.

ADVERTISEMENT

Victorina a ținut să le mulțumească în primul rând celor care au susținut-o. Aceasta a scris un mesaj pe Instagram, imediat după difuzarea emisiunii înregistrate de la Antenă.

Victorina Matveev, mesaj după eliminarea de la Chefi la cuțite

„Eu vă spun un lucru sfânt și încet eu îl șoptesc, vă iubesc…”, este mesajul postat de Matveev pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Foarte simpatică sunteți ?/ Sunteți S.U.P.E.R.B.Ă, din toate punctele de vedere. “Câinii latră, ursul merge”?❤️/ Eu va urmăresc in fiecare seara, îmi place când faceți șpagatul și eu cred la fel nu trebuie sa va intereseze de lume?/

Esti o femeie deosebita, cu personalitate si ai ceva de spus. Te urmăresc cu plăcere si cu admirație pentru curajul tău”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de cei care au apreciat-o în acest concurs.

ADVERTISEMENT

Victorina Matveev a fost una dintre cele mai bune concurente de la Chefi la cuțite. Chiar dacă este pasionată de arta culinară, fiind specializată în produse de patiserie și cofetărie, femeia este în viața de zi cu zi polițistă.

Polițista cu origini rusești i-a impresionat de la prima ediție pe jurați

Tânăra originară din Rusia locuiește la Satu Mare împreună cu soțul ei și cei doi copii. La audiții, aceasta a primit trei cuțite din partea juraților. A intrat în cele din urmă în echipa lui chef Sorin Bontea.

ADVERTISEMENT

Rețeta cu care Victorina i-a cucerit pe cei trei chefi a fost una de rulouri în formă de copac. Tot la audiți s-a pregătit cu o prăjitură de mere care i-a dat gata pe cei trei bucătari, în special pe Bontea.

Rusoaica i-a impresionat pe telespectatori nu doar cu rețetele sale, ci și cu povestea de viață ruptă din scenariile hollywoodiene. A lucrat la negru în străinătate, iar la un moment dat, pentru că nu avea bani, a fost nevoită să meargă pe jos din Croația în Italia, conform istorisirilor sale.

Marea finală Chefi la cuțite din acest an va avea loc marți, 16 iunie 2021, de la ora 20:30, la Antena 1.

 

ADVERTISEMENT