Pariuri sportive

VIDEO / Căzătură teribilă: un schior celebru s-a făcut PRAF

Accident teribil în etapa de calificări la sărituri cu schiurile, cel implicat fiind unul dintre cei mai cunoscuţi practicanţi ai acestui sport, austriacul Thomas Morgenstern....
10.01.2014 | 19:22
VIDEO  Cazatura teribila un schior celebru sa facut PRAF
ADVERTISEMENT

Accident teribil în etapa de calificări la sărituri cu schiurile, cel implicat fiind unul dintre cei mai cunoscuţi practicanţi ai acestui sport, austriacul Thomas Morgenstern.

Căzătura s-a produs vineri, pe trambulina de la Bad Mitterndorf, austriacul fiind dezechilibrat de vînt. Sportivul s-a izbit puternic de pămînt, acesta alunecînd inconştient aproximativ 100 de metri. Morgenstern a fost transportat de urgenţă la spital.

ADVERTISEMENT

Thomas Morgensten este cel mai cunoscut săritor austriac cu schiurile , el reuşind să cîştige de 2 ori Cupa Mondială, în 2006 şi 2011, dar şi Turneul celor 4 Trambuline, tot în 2011.

Austriacul a mai suferit un accident sezonul acesta, pe 15 decembrie, însă atunci şi-a revenit destul de repede. De data aceasta, accidentarea pare mai gravă şi mai mult ca sigur va rata participarea la Jocurile Olimpice de la Soci, din februarie.

ADVERTISEMENT

Morgensten ocupă locul 4 în clasamentul Cupei Mondiale, iar această accidentare probabil îi va încheia sezonul.

A suferit o căzătură puternică, dar era conştient cînd a fost transportat la spital. Îşi putea mişca mîinile şi picioarele. Asta e foarte important” a declarat medicul echipei austriece.

ADVERTISEMENT

VIDEO