News

Video – Animație grafică cu momentul în care Robert și Alexandra au murit în accidentul din Bistrița

Apar noi dezvăluiri după accidentul teribil produs în Bistrița-Năsăud, acolo unde trei persoane și-au pierdut viața în urma ciocnirii cu un autocar.
09.01.2023 | 23:04
Video  Animatie grafica cu momentul in care Robert si Alexandra au murit in accidentul din Bistrita
Animație grafică accident din Bistrița. Foto: Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Cei trei oameni nu au avut nicio șansă, după ce șoferul mașinii, tânărul Robert în vârstă de 21 de ani, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă și s-a izbit de un autocar care venea de pe contrasens.

Animație grafică cu momentul accidentului

”Ea nu putea să îţi spună nu! Ea era Alexandra sau blonda, cum îi spuneam noi. Era mereu lângă noi. Nu puteai să fii trist în preajma ei”, povestește, cu ochii în lacrimi, sora Alexandrei, una dintre victime.

ADVERTISEMENT

Inițial își cumpărase bilet de tren spre Cluj, însă a preferat să meargă cu Robert, cu mașina, pentru că avea prea multe bagaje. Atât Alexandra, cât și Robert, erau studenți la Cluj și locuiau în Pojorâta, județul Suceava. În autoturism au mai urcat unchiul lui Robert, dar și un alt prieten comun.

”I-am zis: Drum bun! Mi-a zis: da, vă aştept la Cluj să veniţi, să bem după sesiune pentru că eu o să iau toate examenele. O să reuşesc şi vă aştept la Cluj, apoi o să plecăm în vacanţă”, rememorează Diana, sora Alexandrei.

ADVERTISEMENT

Observatornews.ro a prezentat animația grafică a momentului în care mașina lui Robert s-a ciocnit violent de un autocar, în curbă. IMAGINILE POT FI VIZIONATE AICI

Șoferul autocarului e în stare de șoc, însă spune că nu putea face nimic pentru a evita accidentul. ”A venit din lateral. Dar a avut viteză, mi-a apărut în faţă”, transmite șoferul.

ADVERTISEMENT

Singurul supraviețuitor se află în stare gravă în spital, acolo unde a fost operat de urgență. Medicii nu pot spune cu certitudine dacă băiatul în vârstă de 20 de ani va scăpa cu viața.

”A fost supus unei intervenţii chirurgicale în regim de urgenţă, iar în prezent este internat în Secţia ATI, intubat, în stare gravă, sub observaţie şi tratament de specialitate”, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Bistriţa.

ADVERTISEMENT

Tudor Zdrob, primar din localitatea unde locuia Robert, are doar cuvinte de laudă referitoare la băiat și la familia acestuia.

”Familia băiatului se întorsese de câţiva ani din Spania. Îşi făcuseră şi o pensiune. El se ocupa de pensiune, mai aveam întâlniri cu asociaţia de turism la Primărie şi îl vedeam că el venea şi el ţinea legătura. Băieti harnici, oameni harnici, toți”, a declarat Zdrob pentru sursa citată.

Prietenii și rudele persoanelor decedate sunt în stare de șoc și nu pot să creadă că tinerii, alături de unchiul lor, nu se vor mai întoarce acasă niciodată.

ADVERTISEMENT
Tags: