Sport

Video. Drăgușin a ajuns la Manchester! Vestea proastă primită de român înainte de derby-ul United – Spurs

Radu Drăgușin a fost inclus în lotul celor de la Tottenham imediat după ce a fost transferat oficial, semn că antrenorul Ange Postecoglou se va baza pe el în următoarea perioadă.
14.01.2024 | 10:44
Video Dragusin a ajuns la Manchester Vestea proasta primita de roman inainte de derbyul United  Spurs
Video. Drăgușin a ajuns la Manchester! Vestea proastă primită de român înainte de derby-ul United - Spurs
ADVERTISEMENT

Doar că, Radu Drăgușin nu este sigur de postul său de titular în partida cu Manchester și, de fapt, nu se știe dacă va fi introdus în teren. Asta, după ce vedeta Cuti Romero, concurentul direct al lui Radu Drăgușin pe postul de fundaș central, și-a revenit după accidentare și a făcut deplasarea la Manchester, contra partidei cu United.

Vestea proastă primită de Radu Drăgușin înainte de derby-ul United – Spurs

”Echipa #Tottenham sosește în seara asta la Manchester. Cuti Romero, Dejan Kulusevski, Radu Drăgușin și Timo Werner printre cei observați 👀”, se arată într-un videoclip postat pe platforma X. Mai mult, publicația SBNation analiza întoarcerea lui Romero în lotul celor de la Spurs, pe care o vedea drept un lucru pozitiv înainte de meciul cu United.

ADVERTISEMENT

”Veștile bune nu încetează să iasă astăzi din cercurile lui Tottenham Hotspur. Pe lângă decizia lui Radu Drăgușin de a se alătura lui Spurs vine asta — Cuti Romero s-a întors și speră într-o acțiune de întoarcere la meci imediat după meciul de duminică la Manchester United!”, arată sursa citată. Potrivit jurnalistului Charlie Eccleshare de la The Athletic, Cuti Romero și-a revenit total după accidentarea care l-a ținut departe de gazon în ultimele trei meciuri.

Mai mult, Romero s-a întors cu o săptămână mai devreme decât era stabilit, astfel că fanii lui Tottenham cred că ”echipa de kinetoterapie a găsit un panaceu miraculos care e mai eficient decât centrifugarea sâgelui”. Totodată era așteptat să revină vedeta Micky van de Ven, astfel că cei de la Tottenham speră ca echipa lor să alinieze cel mai bun prim 11 posibil, asta însemnând că Radu Drăgușin nu ar face momentan parte din acest prim 11.

ADVERTISEMENT

Impresarul jucătorului, Florin Manea, anunța în urmă cu mai multe zile că Radu Drăgușin va fi în lot pentru partida cu Manchester United, însă nu poate garanta că acesta va fi titular. Mai mult, impresarul nu știe dacă ar fi cazul ca fundașul român să fie aruncat ”în focuri” încă din primele minute, până nu e sigur că s-a acomodat la noua sa echipă.

”Radu va fi în lotul de 20 pentru meciul cu United, voi asista și eu la partidă. Vedem, poate ne face o surpriză și debutează. Primul meci ar fi la United acasă, următorul cu City acasă, în Cupă. Dacă joacă în ambele ar putea zice cineva că l-au băgat să-l linșeze. Dar eu vreau să joace, am mizat mereu pe el. Nu aveam frică nici la Bayern dacă mergea, că nu ar juca”, declara Florin Manea la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Între timp, antrenorul Ante Postecoglou anunța că Radu Drăgușin va avea toate șansele să joace titular, deși nu știe dacă se va întâmpla acest lucru încă de duminică, 14 ianuarie, în partida cu Manchester United. “Drăgușin va avea aceleași oportunități ca toți ceilalți. Dacă Radu și-ar fi dorit doar să joace, atunci ar fi rămas la Genoa. A venit la un club mare, iar atunci când mergi la un club mare ești conștient că trebuie să te lupți.

E parte din dezvoltarea lui și chiar a naționalei României, pentru că Radu e acum la un club mare, unde luptă pentru titularizare cu un campion mondial, Romero, și cu Micky van de Ven. Inclusiv echipa națională a România va beneficia de pe urma situației lui Radu“, a declarat Ange Postecoglou, cu mențiunea că nu poate divulga dacă acesta va fi titular, sau nu, cu Manchester United.

ADVERTISEMENT

Vom vedea dacă va juca duminică. Să sperăm că toate actele vor fi în regulă și va fi în lot. Dacă va fi titular? De obicei le spun întâi jucătorilor înainte de a le spune jurnaliștilor”, a adăugat Postecoglou. Partida dintre Manchester United și Tottenham se va disputa duminică, 14 ianuarie, de la ora 18:30.

ADVERTISEMENT