Sport

Radu Drăguşin, contract până în 2028! Anunţ oficial după oferta lui Tottenham dezvăluită de Fanatik

Radu Drăgușin a fost recompensat pentru turul de campionat cu un nou contract. Anunţul directorului sportiv vine la câteva zile după oferta de 30 de milioane de euro a lui Tottenham, anunţată de FANATIK.
19.12.2023 | 21:27
Radu Dragusin contract pana in 2028 Anunt oficial dupa oferta lui Tottenham dezvaluita de Fanatik
Florin Manea a vorbit despre Radu Drăgușin la plecarea în Italia.
ADVERTISEMENT

Marco Ottolini, directorul sportiv al clubului Genoa, a confirmat informația oferită în exclusivitate de către FANATIK. Contractul lui Radu Drăgușin va fi extins până în 2028. Această mutare semnificativă vine în contextul performanțelor impresionante ale tânărului fundaș central al României.

Drăgușin a primit un nou contract la Genoa

“Radu Drăgușin este următorul jucător căruia îi vom prelungi contractul, până în iunie 2028”, a declarat Marco Ottolini, directorul sportiv al celor de la Genoa. Italienii se află în acest moment pe locul 14 în Serie A.

ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin, în vârstă de 21 de ani, a atras atenția fotbalului european prin evoluțiile sale consistente la Genoa și prin contribuțiile sale remarcabile la echipa națională a României. Genoa este hotărâtă să își asigure viitorul alături de talentatul fotbalist și să îl recompenseze corespunzător pentru angajamentul său.

Salariul actual al lui Radu Drăgușin, de 600.000 de euro anual, va fi dublat, ajungând la 1,2 milioane de euro pe sezon. Acest pas reflectă nu doar recunoașterea talentului și progresului său constant, ci și dorința celor de la Genoa de a-l păstra la echipă.

ADVERTISEMENT

Extinderea contractului până în 2028 este o mișcare menită să țină la distanță puterile din Spania și Anglia care au pus ochii pe Drăgușin. Cel mai recent club care s-a interesat de serviciile sale este chiar Barcelona lui Xavi.

Tottenham, ofertă de 30 de milioane de euro pentru Drăguşin

FANATIK a anunţat în exclusivitate oferta celor de la Tottenham pentru Radu Drăguşin. Englezii sunt dispuși să ofere nu mai puțin de 30.000.000 de euro pentru serviciile “tricolorului”, informaţie confirmată de agentul Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Ş Barcelona are în plan să îl aducă pe Drăgușin în lot pentru a-i face concurență lui Ronald Araujo. Barcelona ocupă în acest moment locul 3 în La Liga, cu 35 de puncte, dar rămâne de văzut în ce condiţii ar putea să se facă mutarea.

Drăgușin a fost ofertat de curând chiar de un club din Serie A. Și de această dată, FANATIK a prezentat în premieră clubul și suma oferită pentru fundașul celor de la Genoa. Nu mai puțin de 25.000.000 de euro au oferit cei de la Atalanta, o ofertă refuzată din start.

ADVERTISEMENT

Fanii Genoa și cei ai lui Radu Drăgușin așteaptă cu nerăbdare viitorul, iar extinderea contractului său este o veste pozitivă pentru ambii părți implicate. Cu un nou capitol ce se deschide în cariera sa, Drăgușin continuă să reprezinte o forță în ascensiune în fotbalul mondial.

ADVERTISEMENT