Life

Dan Diaconescu a pierdut o vilă în Primăverii de 3 milioane de euro la un preț de nimic. Dumitru Dragomir, o nouă dezvăluire bombă la Profețiile lui Mitică

Dan Diaconescu a pierdut o vilă de 2 milioane de euro zilele trecute! Dezvăluirea a fost făcută de Duumitru Dragomir, la Profețiile lui Mitică, în exclusivitate!
03.04.2023 | 14:43
Dan Diaconescu a pierdut o vila in Primaverii de 3 milioane de euro la un pret de nimic Dumitru Dragomir o noua dezvaluire bomba la Profetiile lui Mitica
Dan Diaconescu a pierdut o vilă de 2 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu a rămas fără o vilă de 2 milioane de euro, o casă pe care o avea în Primăverii. Fostul patron OTV a rămas fără această proprietate chiar zilele trecute!

Dan Diaconescu a pierdut o vilă de 3 milioane de euro chiar zilele trecute!

Dezvăluirea-bombă a fost făcută de Mitică Dragomir în emisiunea realizată de Horia Ivanovici pe YouTube! În cadrul „Profețiilor lui Mitică”, acesta a spus cum a ”reușit” Dan Diaconescu să rămână fără vilă.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat din cauza băncii, care l-a amânat cu trei luni pentru acordarea unui împrumut. Vila, evaluată de Mitică undeva la 3 milioane de euro, a fost pierdută de Diaconescu la jumătate din sumă.

Mitică Dragomir, dezvăluire în exclusivitate pentru FANATIK despre casa pierdută de Dan Diaconescu: „Banca l-a amânat cu trei luni”

„După pușcărie, Dan Diaconescu n-a dus-o bine. A avut în Primăverii o vilă foarte frumoasă. A luat un împrumut pe vila asta  de 1.200.000 de euro. Vila face ușor 2 milioane.  Trebuia să îi dea banii la 1 februarie individului. Când trebuia să-i dea banca, banca l-a amânat cu trei luni și a pierdut casa.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat chiar zilele astea. A pierdut vila la 1.160.000. El se împrumutase de banii ăștia și când a trebuit să dea banii individului, venise termenul, scadența, el a cerut bani de la bancă.

Și banca l-a amânat. A avut procese, a avut… A cheltuit și pe procese vreo 2-3 milioane. A pierdut vila asta, mă rog, mai are și altele. venit scadența”, a declarat Dragomir în emisiunea „Profețiile lui Mitică”, în direct, pe pagina de YouTube FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici l-a întrebat pe Mitică de unde are toate informațiile astea, iar acesta a zis că la hotelul pe care îl deține familia sa vin toți oamenii importanți ai țării, iar aceștia nu au gura cusută, dimpotrivă.

De unde are Mitică Dragomir cele mai tari informații: „Vin toți șmecherii țării”

„La mine vin toate (n.r.: informațiile). Uiți că familia noastră are un hotel în care vin toți șmecherii țării”, a dezvăluit Mitică Dragomir.

ADVERTISEMENT

Înainte de informația în premieră lansată de Mitică Dragomir, Horia Ivanovici a povestit un episod neștiut de nimeni despre trecutul lui Dan Diaconescu, mai exact cum negocia acesta cu mogulul Sorin Ovidiu Vîntu, pe vremea când era unul din cei mai bazați oameni din țară.

Horia Ivanovici a povestit cum negocia Sorin Ovidiu Vîntu cu Dan Diaconescu: „Ce e ăsta? Joc psihologic?”

„Îmi povestea el pe vremuri când era Vîntu cu milioanele, zecile de milioane, l-a chemat pe Diaconescu să-l pună șef în televiziune sau să se ducă cu emisiunea la el. Erau la un hotel, cel mai tare din Grecia, și zice Dan: `Mă cheamă Vîntu, nu știu ce, am crezut că e o întâlnire, negociem`.

La un moment dat, eu așteptam frumos, îmbrăcat, piscină afară, mare… Și îmi bate cineva în geam! Când mă uit, Vîntu, în slip și papuci. I-au adus un slip lui Diaconescu, i-a zis Vîntu: `Hai că negociem în piscină`.

Înainte să înceapă negocierile, intră ei și înoată. Acolo era lux, 2.000-5.000 de dolari. (…) Intră ei în piscină și încep să facă ture, amândoi, unul lângă altul. Diaconescu tot aștepta să înceapă discuția.

Face o tură, Vîntu nimic. Mai fac o tură, nimic. Încă o tură, nimic. Zicea Diaconescu: `Ce e ăsta? Joc psihologic`. După a patra tură nu mai avea suflu Diaconescu. I-a zis: `Mă, Sorine, știi că am venit`! Îl întreba: `Ce facem noi acuma, Dane`? Și zice, hai lângă mine: `Înotăm ca mafioții, Dane`! L-a ținut trei zile, abia a treia zi au discutat pentru ce se dusese Diaconescu”, a povestit Horia Ivanovici.

Mitică Dragomir a dezvăluit că Gigi Becali a primit ofertă clară pentru Palat: 23,5 milioane de euro

Dumitru Dragomir a dezvăluit în direct la emisiunea “Profeţiile lui Mitică” oferta pe care Gigi Becali o are pentru Palatul din Aleea Alexandru. Patronul FCSB a conformat, ulterior, că a primit oferte și că dacă ar primi 25 de milioane de euro, l-ar da.

„Eu știu. E un secret de familie, dar pot să-l dau. A primit 23,5 de milioane de euro ofertă pe Palat. I-a dat o ambasadă pe care nu pot să o spun pentru că s-ar putea să deranjeze. Trei ambasade. O ambasadă i-a dat 20 de milioane, alta i-a dat 23,5 de milioane și mai sunt doi oameni de afaceri care îi dau 25 de milioane de euro.

Toată lumea care are minte și care este negustor, ăsta este țelul. L-a cumpărat cu 7 milioane de euro și îl dă cu 25 de milioane de euro. Vă dați seama? Și ia 25 pentru că acolo pământul e foarte scump. Nu mai găsești pământ acolo”, a spus Dumitru Dragomir la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT