Sport

Profețiile lui Mitică, luni 3 aprilie. Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir! „Oracolul” dă pronostic la Sepsi – FCSB și analizeză Universitatea Craiova – CFR Cluj și Mutu vs Hagi

Profețiile lui Mitică, luni 3 aprilie, ora 12:30. Horia Ivanovici unu la unu cu Dumitru Dragomir. „Oracolul” analizează Rapid - Farul, U Craiova - CFR Cluj și Sepsi - FCSB
03.04.2023 | 12:33
Profetiile lui Mitica luni 3 aprilie Horia Ivanovici fata in fata cu Dumitru Dragomir Oracolul da pronostic la Sepsi  FCSB si analizeza Universitatea Craiova  CFR Cluj si Mutu vs Hagi
Profețiile lui Mitică, luni, 3 aprilie cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, luni, 3 aprilie, de la ora 12:30, numai pe FANATIK! După FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici face spectacol „unu la unu” cu Dumitru Dragomir! „Oracolul de la Bălcești”.

Nu rata PROFEȚIILE LUI MITICĂ, luni, 3 aprilie, de la ora 12:30, show live Horia Ivanovici, unu la unu cu Dumitru Dragomir!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ cu Horia Ivanovici și Dumitru Dragomir, analizează pe larg luni, 3 aprilie, ora 12:30, etapa a doua din play-off-ul SuperLiga și cele mai importante dueluri: Rapid – Farul, Universitatea Craiova – CFR Cluj și Sepsi – FCSB.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Oracolul din Bălcești” va prefața și meciul dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB, care se dispută luni, ora 20:30. Ce-o să fie, ce-o să fie, doar Mitică știe! Nu degeaba a primit această poreclă. Nu vor fi lipsi nici ultimele predicții despre echipa națională a României.

Și prezice ca nimeni altcineva soarta evenimentelor ce urmează să se întâmple în fotbalul nostru NUMAI în talk-show-ul online PROFEȚIILE LUI MITICĂ, realizat de Horia Ivanovici în exclusivitate pe FANATIK. Așa că hai să aflăm împreună ce-o să fie, ce-o să fie pentru că… Mitică știe!

ADVERTISEMENT

Mitică recunoaște: „Nu pot să tac!” Și nu tace deloc la PROFEȚIILE LUI MITICĂ luni, 3 aprilie, ora 12:30, în exclusivitate pe FANATIK!

Mitică Dragomir nu tace pentru că, spune chiar el, „Nu pot să tac! Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă!”. Așadar, Horia Ivanovici va schimba „pase” la firul ierbii și al show-lui FANATIK cu Dumitru Dragomir despre tot ce s-a întâmplat în week-endul anterior emisiunii.

De la meciurile etapei la… culisele etapei, de la declarațiile „la panou” ale jucătorilor și antrenorilor la exclusivitățile FANATIK din spatele reflectoarelor, într-un cuvânt tot ce se învârte în caruselul nebun al fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Pigmentat totul cu… PROFEȚIILE LUI MITICĂ! Savuroase și… tăioase! Super-emisiune, spectacol total, tandem cu greutate, și la propriu, și la figurat, predicții cu greutate, umor și… „omor”, dezvăluiri și exclusivități, show marca Ivanovici, luni, 3 aprilie, de la 12:30, în exclusivitate la FANATIK!

Nu rata nici „FANATIK SUPERLIGA”! De la ora 10:30, înainte de „PROFEȚIILE LUI MITICĂ”! Cu invitați consacrați, cu analiza etapei, cu exclusivități, cu dezvăluiri, cu multe surprize!

Înaintea de super show-ul lui Mitică Dragomir, Horia Ivanovici vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, de la ora 10:30. Moderatorul analizează cele mai importante meciuri ale etapei a doua din play-off, și nu numai, ci a întregului fenomen, trecând în revistă cele mai importante evenimente din fotbalul românesc. Miercuri și joi, Horia Ivanovici predă ștafeta Ioanei Cosma, care moderează emisiunea de la aceeași oră.

ADVERTISEMENT

Pașii pe care trebuie să-i urmezi ca să vezi PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

  1. Deschide youtube (pe telefon, pe televizor, pe tabletă etc);
  2. Caută (scrie în bara de căutare) „fanatik.ro”;
  3. Dă click pe sigla „fanatik.ro”;
  4. Pentru notificare când postăm noutăți, dă click pe clopoțel

Unde poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ și FANATIK SUPERLIGA

FANATIK SUPERLIGA, cea mai dinamică emisiune sportivă din România, are parteneri de top. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor, totodată, și al SuperLigii. Iar AQUA CARPATICA, sponsorul Premium al emisiunii, menține în formă atât telespectatorii, cât și… invitații lui Horia Ivanovici!

PROFEȚIILE LUI MITICĂ vor fi „live”, online pe FANATIK , începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de Twitch FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT