News

Video. Femeie cu o mașină de zeci de mii de euro, filmată când fură 20 de lei dintr-o cofetărie

O femeie din Sibiu, posesoare a unei mașini de zeci de mii de euro, a fost filmată când fură 20 de lei dintr-o cofetărie.
19.04.2024 | 18:20
Video Femeie cu o masina de zeci de mii de euro filmata cand fura 20 de lei dintro cofetarie
O femeie cu mașină de lux, surprinsă când fură 20 de lei dintr-o cofetărie, în Sibiu. Sursa foto: capturi YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Incident inexplicabil în municipiul Sibiu, acolo unde o femeie cu o mașină de zeci de mii de euro a fost filmată când fură 20 de lei dintr-o cofetărie. Ea nu ar fi singura hoață care dă târcoale bugetului locației.

O femeie cu mașină de lux, surprinsă când fură 20 de lei dintr-o cofetărie, în Sibiu

În ultima perioadă, patronul unei cofetării din Sibiu a ajuns la concluzia că o parte dintre clienții săi pleacă din locație nu doar cu produsele gustoase de pe rafturi, ci și cu sume de bani.

ADVERTISEMENT

Astfel, după ce a sesizat apariția unor mici ”bandiți”, proprietarul a instalat camere de filmat. Se pare că clienții nu au băgat de seamă că sunt filmați și și-au continuat ”munca”.

Patronul cofetăriei a descoperit rapid că unii clienți fură diverse lucruri. Ei acționează în timpul în care angajații îi servesc și se întorc cu spatele încercând să-și facă treaba.

ADVERTISEMENT

În cel mai recent și mai greu de explicat episod, duminică, 14 aprilie, o clientă a furat pușculița cu 20 de lei a angajaților cofetăriei din Sibiu. Aceasta nu s-a gândit în niciun moment că ceea ce a făcut avea să fie surprins de camerele de luat vederi.

După ce a luat banii de pe tejgheaua locației, femeia s-a urcat într-un bolid marca Mercedes care valorează zeci de mii de euro. Camerele de supraveghere au surprins inclusiv numărul mașinii.

ADVERTISEMENT

O altă clientă a cofetăriei s-a ”autoservit” cu o caserolă cu prăjituri

Clienții acestei cofetării din Sibiu nu pleacă acasă doar cu bani, ci și cu produse, pentru care nu plătesc. O altă clientă s-a autoservit cu o caserolă cu prăjituri.

Revoltător este faptul că ulterior și-a consumat fără nicio jenă comanda chiar în incinta cofetăriei, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Și aceasta, la fel ca ”Hoața cu Mercedes”, a profitat de momentul în care vânzătorul era cu spatele la ele, preocupat să o servească.

ADVERTISEMENT

Am lucrat îndeaproape cu autoritățile pentru a identifica și aduce în fața justiției persoanele implicate în aceste incidente. În același timp, ne reconfirmăm hotărârea de a asigura siguranța și confortul tuturor celor care pășesc în cofetăria noastră. Vom întreprinde toate măsurile necesare pentru a preveni astfel de situații în viitor”, au precizat proprietarii cofetăriei, pentru Turnul Sfatului.

ADVERTISEMENT