Sport

Video incendiar! Fanii lui Dinamo, show pirotehnic la sosirea echipei la Iași

Dinamoviștii au luat cu asalt Iașiul înaintea meciului direct. Suporterii au făcut spectacol alături de antrenorul Zeljko Kopic și administratorul special Andrei Nicolescu.
01.03.2024 | 00:35
Video incendiar Fanii lui Dinamo show pirotehnic la sosirea echipei la Iasi
Fanii lui Dinamo au făcut spectacol cu o zi înainte de meciul cu Poli Iași. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Dinamo a prins aripi după cele 3 victorii înregistrate în ultimele 4 partide. „Câinii” au profitat de pașii greșiți ai adversarelor și s-au apropiat de locurile salvatoare. În penultima rundă a sezonului regulat, formația pregătită de Zeljko Kopic o înfruntă pe Poli Iași în Copou, vineri, 1 martie, de la ora 20:00. Amzăr și Politic nu vor fi pe foaia de joc.

Dinamo și-a făcut simțită prezența la Iași! Zeljko Kopic și Andrei Nicolescu, spectacol în mijlocul suporterilor

La fel cum s-a întâmplat în ultimele două deplasări, conducerea și jucătorii lui Dinamo s-au întâlnit cu suporterii și au produs un adevărat spectacol. Fanii dinamoviști au cântat împreună cu jucătorii lui Zeljko Kopic și au aprins torțe.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea a avut loc Hotel Ramada din Iași, iar cunoscutul suporter al lui Dinamo, Bogdan Alecu, a moderat întâlnirea dintre jucători și suporteri. La întrunire au fost prezenți și antrenorul, dar și membri din personalul administrativ, în frunte cu administratorul special Andrei Nicolescu.

Suporterii s-au fotografiat alături de jucători, au primit autografe, iar spre final au luat parte la un „tradițional” eveniment de tip Q&A cu Zeljko Kopic și Andrei Nicolescu. De asemenea, suporterii „câinilor” și-au putut achiziționa materiale oficiale cu însemnele clubului.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo, spectacol la Iași înainte de meciul cu Poli

Delegația lui Dinamo a avut parte de o primire spectaculoasă la Iași. Atât fanii veniți de la București, cât și suporterii „câinilor” din zona Moldovei au creat o atmosferă de sărbătoare la hotelul unde sunt cazați jucătorii lui Dinamo.

Poli Iași – Dinamo este primul meci al rundei cu numărul 29 din SuperLiga. Duelul din Copou va fi arbitrat de la centru de către Rareș Vidican. „Centralul” din Satu Mare va fi ajutat de la linii de către asistenții Sebastian Gheorghe și Adrian Popescu.

ADVERTISEMENT

În camera VAR au fost delegați Claudiu Marcu și asistentul Viorel Flueran. În tur, Dinamo și Poli Iași au remizat la București, scor 0-0. Cele două formații s-au întâlnit de 3 ori în sezonul trecut, în Liga 2. Toate meciurile directe au fost câștigate de moldoveni.

Zeljko Kopic o laudă pe Poli Iași înainte de meciul direct: „Au potențial ofensiv, au calitate și acasă joacă agresiv”

Poli Iași a surprins în urmă cu două etape când a reușit să o învingă pe Rapid chiar pe propriul teren. În ultima rundă, formația lui Leo Grozavu a remizat cu FC U Craiova, scor 1-1. Zeljko Kopic se așteaptă la un duel extrem de dificil.

ADVERTISEMENT

„Poli Iași este o echipă bună, au potențial ofensiv, au calitate, acasă joacă foarte agresiv, cu intensitate, ne așteaptă un meci greu, dar vom fi pregătiți pentru meci, am avut două zile de recuperare și până mâine vom fi la un nivel optim.

Noi trebuie să ne adaptăm la nivelul de agresivitate al Iașiului, la intensitatea lor. Fiecare victorie e importantă pentru noi, dar ar fi într-adevăr extrem de important să câștigăm mâine”, a spus Kopic, la conferința de presă premergătoare meciului.

ADVERTISEMENT