Sport

Zeljko Kopic, anunț îngrijorător pentru suporteri înainte de Poli Iași – Dinamo: „Nu suntem la nivel maxim”

Zeljko Kopic a prefațat duelul cu Poli Iași și a vorbit despre problemele de lot de la Dinamo. „Câinii” nu sunt 100% din cauza accidentărilor.
29.02.2024 | 16:20
Zeljko Kopic anunt ingrijorator pentru suporteri inainte de Poli Iasi  Dinamo Nu suntem la nivel maxim
Zeljko Kopic le dă emoții suporterilor înainte de Poli Iași - Dinamo. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Dinamo a trecut rapid peste înfrângerea drastică de pe terenul lui CFR Cluj (0-4). Clubul din Ștefan cel Mare a învins-o pe Hermannstadt, scor 1-0, și a făcut un pas important în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Nu este timp de respiro, deoarece pentru „câini” urmează un alt duel decisiv, cu Poli Iași, în Copou, vineri, 1 martie, ora 20:00.

Reveniri importante la Dinamo înainte de meciul cu Poli Iași: „Vor fi în lot”

Zeljko Kopic nu se poate baza în continuare pe Dennis Politic și Ionuț Amzăr. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că cei doi fotbaliști extrem de importanți în lotul lui Dinamo au mers la „vraciul” Marijana Kovacevic, în Serbia, după ce au acuzat probleme musculare în meciul cu Oțelul.

ADVERTISEMENT

În schimb, Zeljko Kopic a anunțat că Dani Iglesias, Josue Homawoo și Georgi Milanov vor reveni în lot pentru duelul cu Poli Iași. „Câteva gânduri despre meciul cu Hermannstadt, trei puncte foarte importante pentru noi, am fost buni defensiv, mentalitatea noastră a fost puternică, am avut probleme în prima parte a meciului, dar sunt mândru de jucători cum au reacționat și au dat totul pentru a câștiga meciul.

Am avut probleme ofensive, dar acesta este fotbalul, se poate întâmpla uneori. Despre accidentați, nu ne putem baza pe Amzăr și Politic, dar Iglesias, Josue și Milanov vor fi în lot pentru acest meci și acestea sunt veștile bune. Amzăr și Dennis Politic se simt mai bine, dar nu vrem să riscăm cu ei.

ADVERTISEMENT

Poli Iași este o echipă bună, au potențial ofensiv, au calitate, acasă joacă foarte agresiv, cu intensitate, ne așteaptă un meci greu, dar vom fi pregătiți pentru meci, am avut două zile de recuperare și până mâine vom fi la un nivel optim”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Zeljko Kopic se așteaptă la un meci extrem de dificil în Copou: „Trebuie să ne adaptăm la nivelul lor de agresivitate”

Poli Iași a câștigat surprinzător ultimul meci pe teren propriu, scor 3-1 cu Rapid. În tur, Dinamo și Poli au remizat la București, scor 0-0. Cele două formații s-au întâlnit sezonul trecut în liga secundă. Poli Iași a câștigat toate cele 3 partide.

ADVERTISEMENT

„Fiecare meci e important, mergem de la un meci la altul, nu vreau să spun că anumite echipe, precum meciul cu Iași este mai important, se vor înjumătăți puncte, vom vedea unde ne vom afla, în ce formă, mai sunt 9 meciuri în play-out, luăm meci cu meci.

Noi trebuie să ne adaptăm la nivelul de agresivitate al Iașiului, la intensitatea lor. Fiecare victorie e importantă pentru noi, dar ar fi într-adevăr extrem de important să câștigăm mâine.

ADVERTISEMENT

Nu știu cum va reacționa Iași fără Grozavu pe bancă, dar va fi alături de ei, dar nu e ceva nou în fotbal, ca un antrenor să lipsească 1-2 meciuri, nu cred că este o mare problemă”, a mai spus Zeljko Kopic.

Leo Grozavu a văzut direct cartonașul roșu la pauza meciului FC U Craiova – Poli Iași, scor 1-1, în etapa a 28-a din SuperLiga. Verdictul în cazul antrenorului lui Poli Iași va fi anunțat chiar în ziua meciului cu Dinamo, până în ora 12:00, de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Zeljko Kopic, anunț îngrijorător pentru suporterii lui Dinamo înainte de meciul cu Poli Iași: „Nu suntem la nivel maxim”

Zeljko Kopic susține că lucrurile se vor schimba radical odată cu intrarea în play-out. Antrenorul croat le dă emoții suporterilor dinamoviști în privința numeroaselor accidentări.

„Nu suntem la nivel maxim, din cauza accidentărilor, când vom avea tot lotul, atunci putem vorbi de maxim. Dacă nu ai toți jucătorii, unii vin după accidentări, nu pot fi la nivel maxim, dar vom fi bine mâine.

Despre necesarul de puncte, vorbim după următoarele două meciuri, trebuie să vedem cum va fi situația după prima parte a sezonului, după aceea e un campionat diferit, fiecare meci va fi ca un meci de calificare”, a concluzionat Zeljko Kopic.

ADVERTISEMENT