Life

Video. Madonna șocheză din nou. Și-a arătat posteriorul într-o emisiune TV. ”Artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea”

Madonna, moment indecent la TV. Vedeta a făcut show în emisiunea lui Jimmy Fallon.
10.10.2021 | 17:09
Video Madonna socheza din nou Sia aratat posteriorul intro emisiune TV Artistii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea
ADVERTISEMENT

Madonna reușește să șocheze și la vârsta de 63 de ani. Invitată în emisiunea ”Tonight Show”, regina muzicii pop s-a întins pe biroul prezentatorului Jimmy Fallon și și-a expus posteriorul.

Luat prin surprindere de comportamentul excentric al vedetei, prezentatorul a încercat să salveze situația. Carismaticul Jimmy Fallon, și-a scos haina pentru a încerca să acopere posteriorul divei.

ADVERTISEMENT

”Nu, nu, nu! De ce… Madonna, oprește-te! Doamne, oprește-te! Nu știu ce să fac! Oprește-te! Nimeni nu va spune nimic. Îmi pare rău. Doamne!”, a spus prezentatorul emisiunii ”Tonight Show”.

Madonna, moment inedit într-o emisiune TV

În ciuda insistențelor moderatorului, Madonna a rămas întinsă mai multe secunde pe biroul acestuia.

ADVERTISEMENT

Mai mult, după ce a coborât de pe birou, și-a ridicat fusta arătându-și posteriorul în fața camerelor de luat vederi.

De ce și-a arătat Madonna posteriorul într-o emisiune TV

Foto: Facebook
Foto: Hepta.ro

Vedeta a făcut gestul picant după ce a transmis că scriitorul James Baldwin reprezintă o sursă de inspiraţie pentru ea.

ADVERTISEMENT

”Artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea”, a spus Madonna, citându-l pe Baldwin.

”Arta este importantă în viaţa noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspiraţie minunată pentru mine şi pentru show-ul meu (Madame X – n.r.).

Şi unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiştii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Aşa că sper că ţi-am tulburat pacea, atât ţie în această după-amiază, cât şi celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînţeles”, a spus Madonna în show-ul de televiziune, scrie Mediafax.

ADVERTISEMENT

Câștigătoare a șapte premii Grammy și laureată a două premii Globul de Aur, Madonna a dus mereu o viață tumultoasă plină de apariții șocante.

În vârstă de 63 de ani, ”regina muzicii pop” deține recordul pentru cele mai multe melodii ajunse pe locul 1 în topurile din Australia, Canada, Marea Britanie, Italia, Irlanda, Finlanda și Spania.

ADVERTISEMENT