News

Video: Momentul în care un tânăr din Ucraina fură un taxi în București. Cum a reușit să-l păcălească pe șofer

Un tânăr din Ucraina a furat un taxi în București, după care s-a plimbat liniștit prin Capitală. Înainte să abandoneze autoturismul a furat și telefonul șoferului.
23.04.2024 | 14:24
Video Momentul in care un tanar din Ucraina fura un taxi in Bucuresti Cum a reusit sal pacaleasca pe sofer
Video: Momentul în care un tânăr din Ucraina fură un taxi în București. Cum a reușit să-l păcălească pe șofer. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un cetățean ucrainean în vârstă de 23 de ani a furat un taxi, după care a ieșit la plimbare pe străzile din București. Înainte să abandoneze mașina s-a gândit că ar fi un lucru bun să ia și telefonul șoferului, însă în cele din urmă a fost reținut pentru 24 de ore. Polițiștii au constatat că acesta nu are carnet de șofer.

Momentul în care un tânăr din Ucraina fură un taxi în București

Șoferul de Taxi le-a povestit polițiștilor că a fost chemat în zona Nicolae Bălcescu din București pentru a prelua un client, însă atunci când a coborât din autoturism, pentru a-și ajuta clientul să urce bagajele în portbagaj, a observat cum acesta s-a urcat la volan și a fugit cu mașina. Polițiștii au constatat că cel care a ”împrumutat” mașina a fost un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Conform Gândul, adolescentul s-a plimbat pe străzile din București înainte să abandoneze autoturismul pe Calea Victoriei. Nu înainte de a fura telefonul șoferului de taxi, ce-i drept. Individul a fost acum reținut pentru 24 de ore și rămâne de văzut care va fi soarta sa în următoarele zile, în funcție de ce vor decide judecătorii.

”Cercetările au fost declanșate la data de 12 februarie 2024, când polițiști din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 19.30, i-ar fi fost sustras autoturismul, în timp ce era parcat cu cheile în contact și motorul pornit, pe o stradă din Sectorul 1.

ADVERTISEMENT

Astfel, în urma activităților investigativ-operative și de cercetare penală, s-a conturat ipoteza conform căreia fapta ar fi fost săvârșită de către un tânăr, în vârstă de 23 de ani, cetățean străin. Probatoriul administrat a relevat faptul că, după comiterea faptei, bănuitul ar fi condus mașina sustrasă pe mai multe artere din Capitală, deși nu deține permis de conducere.

Un tânăr din Ucraina a furat un taxi și s-a plimbat prin București

Ulterior, ar fi abandonat-o pe o stradă din același sector, moment în care ar fi sustras un telefon mobil care se afla în autoturism, bun ce aparținea persoanei vătămate”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei. Din fericire oamenii legii au reușit să recupereze toate bunurile furate de ucrainean.

ADVERTISEMENT

Momentul în care băiatul a furat mașina a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. În imagini se vede cum tânărul de 23 de ani traversează strada și solicită o cursă, conform PRO TV. A reușit să-l convingă pe șofer să se dea jos din mașină, sub pretextul că are ceva de lăsat în portbagaj, însă intențiile sale erau altele. CLICK AICI PENTRU VIDEO

La finele anului trecut, un tânăr în vârstă de 19 ani din Ucraina era reținut pentru 24 de ore după ce a fost depistat în trafic la volan, fără să aibă carnet de șofer. Mai mult, adolescentul era drogat, astfel că va fi acum cercetat și pentru faptul că a condus sub influența substanțelor psihoactive.

ADVERTISEMENT

Conform reprezentanților IPJ Bihor, mașina a fost oprită în trafic la ora 4:30 dimineața, pe strada Suișului din Oradea. ”Şoferul nu avea permis şi, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, este precizat în comunicatul transmis de polițiști. Și acest tânăr a fost reținut pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT
Tags: