News

Video – Scandal monstru la Cluj. O femeie l-a luat la bătaie pe un bărbat pentru că i-a ocupat parcarea

O femeie din comuna clujeană Florești l-a luat la bătaie pe un bărbat, după care i-a atacat mașina, supărată că i-a fost ocupat locul de parcare.
09.01.2023 | 22:19
Video  Scandal monstru la Cluj O femeie la luat la bataie pe un barbat pentru ca ia ocupat parcarea
Scandal la Cluj. Bătaie pentru parcare. Foto: Cluj Azi
ADVERTISEMENT

Potrivit ClujAzi, scandalul uriaș a fost înregistrat de trecători chiar lângă un parc de copii din zonă, martorii fiind șocați să vadă cum femeia se isterizează și îl lovește cu pumnii și palmele pe bărbat, pentru că i-ar fi ocupat locul de parcare.

Bătaie la Cluj, pentru un loc de parcare

De fapt, menționează sursa citată, bărbatul ar fi ocupat puțin din parcarea care ar fi aparținut femeii. În imaginile surprinse de trecători se vede cum această își iese din minți și îl obligă pe bărbat să se adăpostească în mașină.

ADVERTISEMENT

După aceea, isterizată de situație, femeia lovește cu pumnii în geamul mașinii, sub privirile dezaprobatoare ale trecătorilor.

”O femeie din Florești a bătut un bărbat pentru că i-a ocupat juma’ de parcare. Scandal uriaș la Florești, lângă parcul de copii de lângă Jysk. Un bărbat a fost lovit cu pumnii și palmele, pentru că a pătruns un pic cu mașina pe parcarea unei femei”, transmit cei care au încărcat videoclipul pe internet.

ADVERTISEMENT

Martorii spun că bărbatul a staționat în acel loc câteva minute pentru a-și cumpăra țigări. A fost așteptat de femeie care, extrem de violentă, a început să-l lovească și să-l înjure. Nu a scăpat de furia individei nici automobilul acestuia, care a fost lovit cu violență, după cum se poate observa în imagini. CLICK AICI PENTRU A VEDEA ÎNTREAGA SCENĂ

La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, care a aplanat conflictul și i-a legitimat pe cei implicați în conflict.

ADVERTISEMENT

Bătaie pentru parcare și la Ploiești

În urmă cu 24 de ore un caz similar a fost înregistrat în Ploiești, însă de această dată victima a fost o femeie, bătută de un bărbat. Și aici a fost chemată Poliția, prin apelul la numărul unic de urgență 112.

“În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că între cele două femei și un bărbat necunoscut a avut loc un conflict verbal în parcarea unui bloc din municipiu, motivul fiind modul de parcare al autoturismului de către una dintre femei. 

ADVERTISEMENT

Ulterior discuției în contradictoriu, aceasta a degenerat, bărbatul lovind-o pe sora apelantei cu pumnul, ulterior acesta din urmă continuându-și deplasarea. 

În urma loviturii, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, persoana vătămată a depus plângere sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. 

La acest moment, polițiștii Secției nr.3 de Poliție Ploiești efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, precum și în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a transmis IPJ Prahova.

ADVERTISEMENT
Tags: