News

Video. Un hoț din Vama Veche, filmat când a plecat acasă cu frigiderul de pe o terasă: ”Cum să faci așa ceva?”

Un bărbat a fost surprins în Vama Veche în timp ce fura frigiderul de pe o terasă. Oamenii au prezentat imaginile video polițiștilor, care l-au prins pe făptaș.
24.08.2022 | 21:18
Video Un hot din Vama Veche filmat cand a plecat acasa cu frigiderul de pe o terasa Cum sa faci asa ceva
Hoț în Vama Veche, prins cu un frigider. Foto: Captură FB
ADVERTISEMENT

Proprietarii pensiunii din Vama Veche care au fost păgubiți au făcut plângere la Poliție și au recuperat frigiderul, însă sunt revoltați pe cele văzute.

Un hoț a fost filmat în timp ce fura frigiderul de pe o terasă

Cum să faci așa ceva?“, a scris unul dintre proprietari pe Facebook. În imaginile făcute publice se poate observa cum bărbatul studiază atent frigiderul pe care a pus ochii, după care l-a scos din priză, l-a luat în brațe și a plecat.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au identificat pe hoț în scurt timp și au recuperat prejudiciul. ”La data de 23 august, bărbatul în cauză ar fi sustras, de pe terasa unei pensiuni, un frigider. Bunul sustras a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au transmis reprezentanții Poliției.

ADVERTISEMENT

Polițiștii români au transmis turiștilor să fie atenți la hoți, în perioada petrecută pe litoral. Cele mai importante reguli de respectat, pentru a nu rămâne în pagubă, ar fi următoarele:

  • Turiștii să nu lase bunuri de valoare nesupravegheate pe plajă
  • Turiștii să nu lase la vedere, în interiorul mașinii, bunuri de valoare
  • La plecarea din cameră și pe timpul nopții, să fie asigurată ușa de acces și ferestrele camerei de hotel
ADVERTISEMENT

De asemenea, turiștii care au copii mici sunt rugați de polițiști să își supravegheze în permanență copilul în special pe plajă și în zonele aglomerate. Cei mici trebuie să știe pe de rost numărul de telefon al părinților, în cazul nefericit în care se pierde.

Un caz aparte a atras atenția opiniei publice în urmă cu mai mulți ani. În 4 iulie 2016, o familie din Brașov era jefuită chiar în camera de hotel din Costinești. Deși turiștii dormeau în cameră, hoții profesioniști au intrat peste aceștia și i-au deposedat de 1500 de euro și 700 de lei. Ulterior, hoții au abandonat poșeta pe un balcon și au intrat într-o altă cameră.

ADVERTISEMENT

Potrivit camerelor de supraveghere, hoții purtau mănuși însă aveau fețele descoperite. Chiar și așa, la luni de zile de la acest jaf, turiștii păgubiți se plâng că hoții nu au fost prinși și paguba nu a fost recuperată.

ADVERTISEMENT